Първоначално написано от deitona22 2 поредни дни ? Поправки мей би ? Не. Това са първите два изпита. Поправки сега няма. Защо стана terra incognita?
Първоначално написано от Indistinct Пак се заяждаш. Да позная причината? Опитай.
Първоначално написано от inewton Не. Това са първите два изпита. Поправки сега няма. Защо стана terra incognita? Дано нямаш ! Иначе се опитах да стана офлайн,ама не се получи
Първоначално написано от inewton Опитай. Едното е заради изпитите. Но ти не би го признал, затова може би е ц.... . Първоначално написано от deitona22 Дано нямаш ! Иначе се опитах да стана офлайн,ама не се получи Получило се е.
Първоначално написано от deitona22 Дано нямаш ! Иначе се опитах да стана офлайн,ама не се получи Ще имам. През септември. Гледам, че се е получило.
Първоначално написано от Indistinct Едното е заради изпитите. Но ти не би го признал, затова може би е ц.... . Не се притеснявам от изпитите. Винаги мога да отида септември (евентуално) да си повиша оценката. Не е цикъл. Try again.
Първоначално написано от inewton Ще имам. През септември. Гледам, че се е получило. От де знаеш че ще имаш? А иначе съм "невидим" само .Всичките сте офлайн,та да не се цепа от колектива.
Първоначално написано от inewton Не е цикъл. Try again. Някои недушевни липси?
Първоначално написано от Indistinct Някои недушевни липси? Няма си попадия.
Първоначално написано от deitona22 От де знаеш че ще имаш? А иначе съм "невидим" само .Всичките сте офлайн,та да не се цепа от колектива. Присъни ми се. Добре, браво.
Първоначално написано от deitona22 Няма си попадия. Колко мръснишко мислене...
Първоначално написано от inewton Колко мръснишко мислене... Какво пък му е мръснишкото на това ? Съвсем редно си е,дори за поп.
Първоначално написано от deitona22 Какво пък му е мръснишкото на това ? Съвсем редно си е,дори за поп. Тя каза "недушевни липси". Може пък да не е точно секс, ама ти нали само за това мислиш...
Първоначално написано от inewton Тя каза "недушевни липси". Може пък да не е точно секс, ама ти нали само за това мислиш... Как пък реши че мисля само за това ? И какво ти лиспва тогаз?
Първоначално написано от deitona22 Как пък реши че мисля само за това ? И какво ти лиспва тогаз? Ами първо за това се сети. Не знам. Питай нея.
Първоначално написано от inewton Само хирагана и катакана. Отказах се от канджи. Nurunuru uso-tsuki Заповядай, лъжлъо.
Първоначално написано от Dwyd96 Nurunuru uso-tsuki Заповядай, лъжлъо. Какво да правя с това?
Първоначално написано от inewton Какво да правя с това? След като имаш транскрипция и знаеш хиригана и катакана го напиши в оригинален вариант
Първоначално написано от inewton Ами първо за това се сети. Не знам. Питай нея. Попадията па непременно секс ли трябва да е ?
Първоначално написано от Dwyd96 След като имаш транскрипция и знаеш хиригана и катакана го напиши в оригинален вариант Хири-какво ? и ката-какво ? Б**аси колко манга и японски фенове има тука
Първоначално написано от Dwyd96 След като имаш транскрипция и знаеш хиригана и катакана го напиши в оригинален вариант Добре.
Първоначално написано от deitona22 Попадията па непременно секс ли трябва да е ? А какво да е?
Първоначално написано от inewton А какво да е? Епа дружка.После аз съм мислил само за това..тцтц
ぬるぬるうそき Няма катакана клавиатура.
Първоначално написано от inewton Добре. Живни малко 6 букви са
Правила