Първоначално написано от inewton Беше хирагана, невежа. Да.. моя грешка ..
Първоначално написано от deitona22 Че кой го интересува? Мангата я няма Беше го отразил,както и Попа,ама кот такова Може...
Първоначално написано от Dwyd96 Да.. моя грешка .. Такива номера при дедо владика не минават...
Първоначално написано от inewton Такива номера при дедо владика не минават... Виках че ще се вържеш, ама...
Първоначално написано от Dwyd96 Виках че ще се вържеш, ама... Предложи му ром,да го замаеш и ще се върже на всичко.
Първоначално написано от Dwyd96 Виках че ще се вържеш, ама... На твоите евтини номера? Вземи си бодни една игла на Бюфон и отивай да галиш котито на чичко Шрьодингер Първоначално написано от deitona22 Предложи му ром,да го замаеш и ще се върже на всичко. Да, да. Аз да не съм някой алкохолист.
Първоначално написано от inewton Да, да. Аз да не съм някой алкохолист. Алкохолик,дедо Попе !
Първоначално написано от inewton На твоите евтини номера? Вземи си бодни една игла на Бюфон и отивай да галиш котито на чичко Шрьодингер Да, да. Аз да не съм някой алкохолист. Алкохолик си..
Първоначално написано от Dwyd96 Алкохолик си..
Първоначално написано от inewton Кой е казал че трябва да е?
Първоначално написано от inewton От кога чакам да постнеш тая снимка Бих се учудил ако имаш кръв в алкохолната система !
Първоначално написано от Dwyd96 Кой е казал че трябва да е? Бат' Киро. Не виждаш ли?
Първоначално написано от deitona22 От кога чакам да постнеш тая снимка Бих се учудил ако имаш кръв в алкохолната система ! Има няколко промила.
Първоначално написано от inewton Има няколко промила. На колко чашки си вече? Аз съм на 2...кафе и сок.
Първоначално написано от deitona22 На колко чашки си вече? Аз съм на 2...кафе и сок. Само едно кафе.
Първоначално написано от inewton Само едно кафе. Постарай се повече! Пий една бира за мое здраве!Одъртях с 1 година
Първоначално написано от deitona22 Постарай се повече! Пий една бира за мое здраве!Одъртях с 1 година Не беше ли утре одъртяването?
Първоначално написано от deitona22 Постарай се повече! Пий една бира за мое здраве!Одъртях с 1 година Вече си дядо, честито
Първоначално написано от inewton Не беше ли утре одъртяването? Вчера беше утре,демек днес . Първоначално написано от fanton1 Вече си дядо, честито И аз така се чувствам вече..
Първоначално написано от deitona22 Вчера беше утре,демек днес . Ясно, пак анахронизъм. Честито! Успех с мръсницата!
Първоначално написано от inewton Ясно, пак анахронизъм. Честито! Успех с мръсницата! Анар-какво ? Мерси иначе.Стига де,не е мръсница ..
Първоначално написано от deitona22 Анар-какво ? Мерси иначе.Стига де,не е мръсница .. Виж в google. Моля. Аз всички наричам мръсници.
Първоначално написано от inewton Виж в google. Моля. Аз всички наричам мръсници. После може да кажа коя е,та ще видиш че не е !
Първоначално написано от deitona22 После може да кажа коя е,та ще видиш че не е ! Какво ще видя? Да не мислиш, че познавам всички от УНСС.
Първоначално написано от inewton Какво ще видя? Да не мислиш, че познавам всички от УНСС. Е аз сега ако кажа,ще се досетиш..но излизам ,тъй че после ме подсети ;д
Правила