Първоначално написано от deitona22 Е аз сега ако кажа,ще се досетиш..но излизам ,тъй че после ме подсети ;д Да не е дъщеря на политик? И тях не ги познавам. Политиците също.
Първоначално написано от inewton Да не е дъщеря на политик? И тях не ги познавам. Политиците също. Не.По-лесно е.После ще напиша и ти и други може да зацепите,Илюминати знае коя е ;д
Първоначално написано от deitona22 Не.По-лесно е.После ще напиша и ти и други може да зацепите,Илюминати знае коя е ;д Аха, сигурно е дъщеря на някой владика. Тези ги знам.
Първоначално написано от inewton Аха, сигурно е дъщеря на някой владика. Тези ги знам. Оф,айде ...от форума е...случайно я засякох.
Първоначално написано от deitona22 Оф,айде ...от форума е...случайно я засякох. Аха, nikencety?
Леми, я ми обясни нещо - над кого какво влияние имам?
Първоначално написано от Mana Леми, я ми обясни нещо - над кого какво влияние имам? Над никого никакво.
Първоначално написано от inewton Над никого никакво. Още по-добре
Първоначално написано от inewton Аха, nikencety? Няма да кажа! Първоначално написано от Mana Леми, я ми обясни нещо - над кого какво влияние имам? На Скелетчо(Фантона),но и да ме питаш,не знам защо.
Първоначално написано от deitona22 На Скелетчо(Фантона),но и да ме питаш,не знам защо. К'во влияние, к'ви пет ле'а? Притрябвало ми е
Първоначално написано от Mana К'во влияние, к'ви пет ле'а? Притрябвало ми е Не знам,поддържах чата жив.
Първоначално написано от deitona22 Не знам,поддържах чата жив. ...определено оригинална идея
Първоначално написано от Mana ...определено оригинална идея Не блестя с оригиналност...попринцип.
Първоначално написано от inewton Над никого никакво. Не е като теб.
Скучни сте Ще уча по машинознание.... Да... толкова ми е скучно
Първоначално написано от Dwyd96 Скучни сте Ще уча по машинознание.... Да... толкова ми е скучно Какво му е скучното на машинознанието? Макар че по-добър е въпросът за каква машина става дума
Първоначално написано от deitona22 Няма да кажа! Тогава Ива? Та тя е... меко казано мръсница.
Първоначално написано от Dwyd96 Скучни сте Ще уча по машинознание.... Да... толкова ми е скучно Разведри ни! Много е топло да сме интересни.
Първоначално написано от Mana Какво му е скучното на машинознанието? Макар че по-добър е въпросът за каква машина става дума То е общо за всички машини...
Първоначално написано от inewton Тогава Ива? Та тя е... меко казано мръсница. И да познаеш,няма да кажа...поне не сега.
Първоначално написано от deitona22 Разведри ни! Много е топло да сме интересни. Мен ме е страх да изляза навън.. Температурата е към 35 градуса навън.
Първоначално написано от Dwyd96 То е общо за всички машини... Само на мен май ми се струва интересно
Първоначално написано от deitona22 И да познаеш,няма да кажа...поне не сега. Ама кажи, за да ти кажа дале е стока.
Първоначално написано от inewton Ама кажи, за да ти кажа дале е стока. Със сигурност я познавам по-добре от теб.
Първоначално написано от inewton Ама кажи, за да ти кажа дале е стока. За теб, трябва да са й паднали циците и да се държи като монахиня, за да е стока.
Правила