Първоначално написано от Dwyd96 Не я знам как се казва.. 2 пъти сме се засичали. И двата пъти изцепи баси глупостите. Няма друга толкова малоумна.
Първоначално написано от deitona22 Кога ме запознаваш ? Никога. Аз с нея не приказам.
Първоначално написано от inewton Никога. Аз с нея не приказам. Дай с някоя дето прикаваш.
Първоначално написано от deitona22 Дай с някоя дето прикаваш. С тия дето приказва, няма да ти допаднат.
Първоначално написано от deitona22 Дай с някоя дето прикаваш. Тази, която предлагах на Dwyd? Курва е, ама за един път...
Първоначално написано от Dwyd96 С тия дето приказва, няма да ти допаднат. Колко злоба...
Първоначално написано от inewton Тази, която предлагах на Dwyd? Курва е, ама за един път... Курва без цици?? ТВА НИКЪДЕ ГО НЯМА.
Първоначално написано от Dwyd96 Курва без цици?? ТВА НИКЪДЕ ГО НЯМА. Ами ако е тайландска?
Първоначално написано от Dwyd96 С тия дето приказва, няма да ти допаднат. Чакай бе,вие 2та на живо познавате ли се ? Първоначално написано от inewton Тази, която предлагах на Dwyd? Курва е, ама за един път... Курва? Ниет! Аз съм моногамен като Кимчен
Първоначално написано от Mana Ами ако е тайландска? Има к**ур тогава!
Първоначално написано от deitona22 Има к**ур тогава! Такива са "слуховете"
Първоначално написано от Dwyd96 Курва без цици?? ТВА НИКЪДЕ ГО НЯМА. Има цици, пъпеш, ти не ги видя.
Първоначално написано от Mana Ами ако е тайландска? Нали знаеш.. Където има ябълка, няма слива
Първоначално написано от deitona22 Чакай бе,вие 2та на живо познавате ли се ? Курва? Ниет! Аз съм моногамен като Кимчен Не. Слава Богу. Върви по него ите стъпки и ще станеш човек...
Първоначално написано от inewton Има цици, пъпеш, ти не ги видя. Всичко под размер С не се брои
Първоначално написано от Dwyd96 Нали знаеш.. Където има ябълка, няма слива Т'ва, да, ама и мъжки курви има - те нали нямат цици
Първоначално написано от Mana Т'ва, да, ама и мъжки курви има - те нали нямат цици Ммм не знам.. Аз по такива не ходя
Първоначално написано от Dwyd96 Всичко под размер С не се брои Големите цици са грозни.
Първоначално написано от Dwyd96 Ммм не знам.. Аз по такива не ходя Аз ,па, 'щото много знам
Първоначално написано от Dwyd96 Ммм не знам.. Аз по такива не ходя Хехе, казаха ми, че са те засекли на прайда...
Първоначално написано от inewton Големите цици са грозни. Е ти по големи к*рове си падаш... Затова мислиш така
Първоначално написано от Dwyd96 Е ти по големи к*рове си падаш... Затова мислиш така Много злоба, бе.
Първоначално написано от inewton Много злоба, бе. Истината != Злоба
Първоначално написано от Dwyd96 Истината = Злоба Така е по-добре.
Първоначално написано от inewton Така е по-добре. Хаахха... Тоест като каза" много злоба бе", си имал предвид"много истина" Издаде се
Правила