Първоначално написано от deitona22 Не,надали би се навил. Жалко.
Първоначално написано от Indistinct Жалко. а ти?
Първоначално написано от deitona22 а ти? Какво аз?
Първоначално написано от Indistinct Какво аз? Не искаш ли да си ?
Първоначално написано от deitona22 Не искаш ли да си ? Не ме обиждай.
Първоначално написано от Indistinct Не ме обиждай. добре няма !
Първоначално написано от deitona22 добре няма ! Благодаря.
Първоначално написано от deitona22 добре няма ! Веднага се извини!
Първоначално написано от solo_ Веднага се извини! Винаги се извинявам ,solo_!
Първоначално написано от deitona22 Винаги се извинявам ,solo_! Това е възпитание.
Костенурке,извинявам се !
Първоначално написано от solo_ Това е възпитание. Предполагам че си забелязал,че го имам ..поне така мисля !
Аз търся кроасани и гевреци. Тук само кифли ли се предлагат?
Първоначално написано от Electrа Аз търся кроасани и гевреци. Тук само кифли ли се предлагат? И кифладжии,кроасани,фафли също
Първоначално написано от deitona22 Костенурке,извинявам се ! Костенурката си има име! Извинението се приема.
Първоначално написано от Indistinct Костенурката си има име! Извинението се приема. Как предпочиташ -Indistinct или името на костенурката,което така и не каза как е?
Първоначално написано от Indistinct Костенурката си има име! Извинението се приема. Много лоша костенурка
Първоначално написано от deitona22 Как предпочиташ -Indistinct или името на костенурката,което така и не каза как е? Както искаш.
Първоначално написано от deitona22 Ако продължа в същия дух,за 2 седмици ви стигам ,че и задминавам! ако и аз продължа в същия дух няма да ме стигнеш... толкова е мило че ми говориш на "вие" Първоначално написано от Electrа Аз търся кроасани и гевреци. Тук само кифли ли се предлагат? ти нещо предлагаш ли се кво?
Първоначално написано от Dwyd96 Много лоша костенурка Какво й е лошото?
Първоначално написано от Electrа Аз търся кроасани и гевреци. Тук само кифли ли се предлагат? Предлагаме и калиев цианид.
Първоначално написано от Dwyd96 Много лоша костенурка Само с мен е такава .... Първоначално написано от Indistinct Както искаш. Това като го каже жена е адски объркващо.
Първоначално написано от deitona22 Само с мен е такава .... Това като го каже жена е адски объркващо. Не само с теб, спокойно. А какво е като го каже мъж?
Първоначално написано от Indistinct Не само с теб, спокойно. А какво е като го каже мъж? С друг не съм видял.Жената като каже "както искаш",демек нямаш избор и трябва да правиш това което иска тя,за да не я ядосаш.
Първоначално написано от deitona22 С друг не съм видял.Жената като каже "както искаш",демек нямаш избор и трябва да правиш това което иска тя,за да не я ядосаш. Попитах друго. Не ми развивай теории какво мисли жената.
Правила