Първоначално написано от Indistinct Попитах друго. Не ми развивай теории какво мисли жената. Ние не го казваме.
бед бед търтъл
Първоначално написано от YoungBloodZ бед бед търтъл Ето,не само аз го мисля това,но с тебе добра...защото си илЮменат.
Първоначално написано от deitona22 Ние не го казваме. Добре. Тогава да остане Костенурката. Ако си промвня мнението, ще ти кажа.
Първоначално написано от Indistinct Добре. Тогава да остане Костенурката. Ако си промвня мнението, ще ти кажа. Има сделка.Най-интересното е че аз сам казах да ми казвате Леми
Първоначално написано от deitona22 но с теб е добра не е вярно... с всички е лоша... костенурка нинджа
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно... с всички е лоша... костенурка нинджа Хаха,това ми хареса Само да не почне да мята шурикени.
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно... с всички е лоша... костенурка нинджа Не ставай нахален.
Първоначално написано от YoungBloodZ не е вярно... с всички е лоша... костенурка нинджа КУПИ ЛИ МОМЧЕНЦЕ ЗА НЮТОН???? ИндиНстинкт само се прави на лоша
Първоначално написано от deitona22 Хаха,това ми хареса Само да не почне да мята шурикени. няма... тя няма шурикени! Първоначално написано от Indistinct Не ставай нахален. ама аз не съм!
Първоначално написано от Dwyd96 КУПИ ЛИ МОМЧЕНЦЕ ЗА НЮТОН???? много са скъпи... не мога да си го позволя
Първоначално написано от Dwyd96 КУПИ ЛИ МОМЧЕНЦЕ ЗА НЮТОН???? ИндиНстинкт само се прави на лоша Явно не си виждал ядосана женска ...
Първоначално написано от Dwyd96 КУПИ ЛИ МОМЧЕНЦЕ ЗА НЮТОН???? ИндиНстинкт само се прави на лоша Познаваш ме.
Първоначално написано от Dwyd96 ИндиНстинкт ти научи как се пише и вече започна нарочно да го бъркаш
Първоначално написано от deitona22 Явно не си виждал ядосана женска ... Повярвай, за теб би било по-тежко да получиш единствено мълчание. Какво ще стане, ако се разбеснее? Нищо.
Първоначално написано от Indistinct Повярвай, за теб би било по-тежко да получиш единствено мълчание. Какво ще стане, ако се разбеснее? Нищо. Да,вярно.Права си.Точно това ми прилагат сега...
Първоначално написано от deitona22 Да,вярно.Права си.Точно това ми прилагат сега... И те боли повече, нали?
Първоначално написано от YoungBloodZ ти научи как се пише и вече започна нарочно да го бъркаш А аз още чета какво е написал
Първоначално написано от Indistinct И те боли повече, нали? По-скоро ми е адски гадно и тъпо.Ако бяха по-сериозни нещата,щеше да боли.
Първоначално написано от deitona22 Да,вярно.Права си.Точно това ми прилагат сега... спокойно... ще чакаме още малко и като не отговори ще се обадим на един телефон и с "нея" ще се случи индицент... нещастен случай
Първоначално написано от YoungBloodZ спокойно... ще чакаме още малко и като не отговори ще се обадим на един телефон и с "нея" ще се случи индицент... нещастен случай ХАхахаха защо -нея- е в кавички ? LD Ким ще се погрижи...той има лагери .
Първоначално написано от YoungBloodZ спокойно... ще чакаме още малко и като не отговори ще се обадим на един телефон и с "нея" ще се случи индицент... нещастен случай Това не го чувам за първи път.
Първоначално написано от Indistinct Това не го чувам за първи път. Илюменате,колко пъти си звънялл на тоз номер ? о.0 о.0
Първоначално написано от deitona22 ХАхахаха защо -нея- е в кавички ? LD Ким ще се погрижи...той има лагери . не знам така ми дойде да го напиша хахаха
Първоначално написано от deitona22 Илюменате,колко пъти си звънялл на тоз номер ? о.0 о.0 само един път засега! Първоначално написано от Indistinct Това не го чувам за първи път. няма да е и за последен!
Правила