.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ПОМОЩ!

ПОМОЩ!

Здравейте.
    Аз съм момиче на 15 години от град София. Имам един проблем, от 3,4 дни имам ужасно течение от вагината, то е една безцветна-водна течност, с гаден мирис, дори цапа дрехите с които съм, нося памучно бельо, имам добра хигиена(да си призная до скоро нямах). Не съм ходила на лекар, защото не мога да споделя на мама. Не съм девственна, а не мога да й кажа, тъй като традицията ни не позволява да правим секс преди сватбата. Моля някой ако може да ми помогне, мнения и какво е това за бога? Отделно ми се появи нещо червено около аналния отвор, т.е. на бузите на дупето от вътрешната страна е червено, дори се разранява и ме боли. Имам и ужасни болки долу ниско в корема.. Моля без излишни подигравки и т.н. ...Помощ много съм отчаяна!
    Последно редактирано от teodora787878 : 06-19-2016 на 20:53

Голям фен
    Имаш някаква инфекция, върви на гинеколог без майка си.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от teodora787878 Виж мнението
    Здравейте.
    Аз съм момиче на 15 години от град София. Имам един проблем, от 3,4 дни имам ужасно течение от вагината, то е една безцветна-водна течност, с гаден мирис, дори цапа дрехите с които съм, нося памучно бельо, имам добра хигиена(да си призная до скоро нямах). Не съм ходила на лекар, защото не мога да споделя на мама. Не съм девственна, а не мога да й кажа, тъй като традицията ни не позволява да правим секс преди сватбата. Моля някой ако може да ми помогне, мнения и какво е това за бога? Отделно ми се появи нещо червено около аналния отвор, т.е. на бузите на дупето от вътрешната страна е червено, дори се разранява и ме боли. Имам и ужасни болки долу ниско в корема.. Моля без излишни подигравки и т.н. ...Помощ много съм отчаяна!
    Като традицията не ти позволява да правиш секс преди брака просто не го прави,толкова е просто! Като имаш безразборни сексуални контакти така ще е сега като си толкова "умна" кажи на майка ти така ли иначе ще се разбере рано или късно и двечките отивате до гинеколог,да те погледне защо имаш такива симптоми.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Като традицията не ти позволява да правиш секс преди брака просто не го прави,толкова е просто! Като имаш безразборни сексуални контакти така ще е сега като си толкова "умна" кажи на майка ти така ли иначе ще се разбере рано или късно и двечките отивате до гинеколог,да те погледне защо имаш такива симптоми.
    Много ти е лесно да говориш, ама ако това беше ти, щяхме да те видим.

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Много ти е лесно да говориш, ама ако това беше ти, щяхме да те видим.
    Тролчееее казах ти разкарай ми се от полезрението и повече не се занимавай с мен! Няма да ти обърна внимание повече по никакъв начин.

Мега фен Аватара на solo_
    Тролчееее казах ти разкарай ми се от полезрението и повече не се занимавай с мен! Няма да ти обърна внимание повече по никакъв начин.
    Направи нещо с живота си.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Направи нещо с живота си.

И ти също!!! Отиваш към по-зле.

И ти също!!! Отиваш към по-зле.
    Тихичко, тихичко.

Повече от фен
    Кво тролче бе? Истината боли.
    Последно редактирано от Terminator009 : 06-22-2016 на 17:41

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Кво тролче ма? Истината боли.
    Той е мъж.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Той е мъж.
    Благодаря, че ми каза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми