.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: цикъл

Hybrid View

цикъл

На 14 год. съм. Утре заминавам на море,а ми дойде. Трябваше да ми дойде на 26-ти. От вчера пия витамин C три пъти по две хапчета. Преди малко пих 3. Някакви съвети какво да правя?
    Благодаря!

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Е какво има да правиш като ти е дошло по-рано
    неприятно ама .. за жалост се случва

а когато съм в морето дали ще тече?

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Когато се къпеш тече ли?! Какъв глупав въпрос щом ти е дошло,ще тече разбира се няма значение къде си! Когато си изложена на слънце поне при мен става така ми тече повече от нормалното. Няма какво да направиш освен да си изчакаш да мине.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Сложи една коркова тапа или помоли Исус за помощ, иначе трябва да чакаш, пък ако не ти се чака, поне няма да е трудно да те намерим на плажа, ще следваме кървавата диря...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е какво да правиш? Освен да чакаш действието на витамин ц друго не виждам

Мега фен Аватара на divergent
    Аз знам за витамина, че се пие ударна доза, тоест 4 или 5 веднъж на ден. Ама не е хубаво така да си го спираш, стой с къси панталонки на плажа, а като влизаш във водата си слагай тампон, след излизане го свали веднага. Ако си девствена, има и едни в мини размер, като е за 10 минути ще свършат работа.

Аз съм пробвала не с Витамин С , а направо исзеден лимон , но спира само за 4,5 часа и пак си почва . А на плаж ако трябва ще ходиш с къси панталонки и няма да се къпеш , аз така съм правила

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си