- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Извинявай че се намесвам в диалога ви,но мисля че изпусна мисълта ми одеве...когато привличаш някое момиче,държанието ти е без значение тя просто си те харесва..тя се влюбва в очите, гласът ти и прочие..придва ти качества които дори нямаш защото те желае и желае да си момчето за нея.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
И какви са моите наблюдения ? Ако искаш да ги чуеш,в смисъл реалните ми в конкретния случаи с теб..знаеш кой съм ,пиши ми
В същност не съм чел какво си писал,но си прав.Нашия диалог е породен от общуване извън форума,тъй като се познаваме лично.
Последно редактирано от deitona22 : 06-24-2016 на 09:11
жена на средна възраст търси човек, който вече е стъпил на здраво, защото това говори много за качествата му, а вече и за деца мисли. На 18 е друго.