.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 159
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Не разбирам защо се оплаквате постоянно все едно, че сте вечно губещият пол. Проблеми има и при двата пола.
    Именно. Аз забелязвам една неувереност и комплекси, които избиват точно в тази посока. Най-лесно е да кажеш, че момичетата не знаят какво искат, че всичко е за пари и т.н.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Това с кучето е лесно, но аз искам сериозна връзка а всичките момичета са некви странни ...
    Каква сериозна връзка, ти не си ли на 14?

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Темата има един друг аспект,който не споменахме...има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението...много е тъжно това...защото цял живот доказване и въпросът аз достатъчно добър ли съм,с какво той/тя е по добър от мен ?
    Ами с нищо ,просто природа...но от тук се получават комплекси и теми подобни на тази и неразбиране между момичета и момчета.
    Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане.Жалко но факт.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Именно. Аз забелязвам една неувереност и комплекси, които избиват точно в тази посока. Най-лесно е да кажеш, че момичетата не знаят какво искат, че всичко е за пари и т.н.
    Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата после Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
    Последно редактирано от Maleficus : 06-24-2016 на 11:01

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата после Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
    цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
    ок

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Темата има един друг аспект,който не споменахме...има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението...много е тъжно това...защото цял живот доказване и въпросът аз достатъчно добър ли съм,с какво той/тя е по добър от мен ?
    Ами с нищо ,просто природа...но от тук се получават комплекси и теми подобни на тази и неразбиране между момичета и момчета.
    Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане.Жалко но факт.
    Но пък и за всеки влак си има пътници. Но повечето момчета в такива случаи е лесно да кажат, че жените не ги разбират, само защото виждат, че не се получава n-ти пъти и решават, че проблема е в другите. Никой не би се променил/а доброволно, но отношението е важно. Но е факт, че привличането е много важно. И не знам защо момичетата трябва да сме виновни, че не харесваме дадено момче, колкото и да е мило, добро и т.н. Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    Абе стига бе, чудя се как момиче на 16-17-18 години ще иска ресурси... колко жалко. Или онази темата за по-богата ми приятелка... пък те на по 14, ти смятай... аз не мога да повярвам на какви хора/ситуации се натъквате. Аз ли съм наивна или не срещам такива отношения?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
    ок
    Еми така е, не всичко е пари, живота е безценен, дето го хвърляш по жени дето просто те смучат като сокче, докато ти свършат ресурсните сокове, но пак казвам има и свестни жени... Там някъде.. Впрочем той няма да е малък вечно, ще порасне и ще осъзнае същото, ако не се вземе в ръце сега.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
    Кажете го това! Не е трудно!Да ще му стане гадно и тъпо,но по-добре отколкото като ви попита да излезете и вие да съгласите ,а после тотален игнор!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Но пък и за всеки влак си има пътници.
    Има си да...само че колко пъти влака спира на твоята гара ? Знаеш ли ,че на гарите на някои хора не спира никога ?
    Е ти нямаш такъв проблем за това не го разбираш и дано не ти се налага, че тогава ще има още теми във форума.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Град
    Варна
    Тук идва вече волята и нуждата от промяна, защото много неща влияят - освен отношението, средата и т.н.Дай сега да седим и да се съжаляваме, вместо да правим нещо по въпроса. Имах предвид като цяло, че човек първо трябва да погледне в себе си и след това да обвинява, че всички момичета били златотърсачки, само защото той няма опит и не му се получава. И да, вярвам, че за всеки влак си има пътници, защото аз го изпитах и на своя гръб, но видях грешката в себе си и след като я "преработих" се получи. И продължавам да поправям грешките си, за да се чувствам аз окей.

Тук идва вече волята и нуждата от промяна, защото много неща влияят - освен отношението, средата и т.н.Дай сега да седим и да се съжаляваме, вместо да правим нещо по въпроса. Имах предвид като цяло, че човек първо трябва да погледне в себе си и след това да обвинява, че всички момичета били златотърсачки, само защото той няма опит и не му се получава. И да, вярвам, че за всеки влак си има пътници, защото аз го изпитах и на своя гръб, но видях грешката в себе си и след като я "преработих" се получи. И продължавам да поправям грешките си, за да се чувствам аз окей.
    Явно наистина не знаеш какво е да си мъж и сама Вярвам винаги е имало желаещи, дори и грозни, дори и само заради факта, че си жена, без да броим другото. Ние обичаме жената заради нея, ние не очакваме, тя да е меринджейка и да има 5 златни медала и тнн.. Просто ако е хубава или ни кара да се чувстваме добре поне се влюбваме, Вие наричате нас повърхностни, заради това... Човек не е ли тялото си ? Какво повече от тялото си е човек ? Не е ли красотата знак, че човек е здрав ? Следователно ние обичаме Вас, заради Вас,просто ви приемаме, искаме да запазим тази красота, да се грижим за нея, затова и страдаме повече масово след това . Докато Вие ни гледате по различен начин.. Ние постоянно се конкурираме едни с други, правим ужасни неща понякога, за да изглеждаме по вървежни, за да придобием ресурси и успех, защото ние сме безлични във вашите очи, вие ни оценяте преди всичко, по това, което сме постигнали и можем да постигнем, какво имаме или може би ще имаме и да ако сме хубави е бонус, но просто бонус. Не всеки влак има пътници, някои пътници немогат да си позволят билета дори и да дойде. По скоро, че всеки мост има мъже е по реалистично
    Последно редактирано от Maleficus : 06-24-2016 на 12:29

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    интересно защо не отговори на коментара на deitona22?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    интересно защо не отговори на коментара на deitona22?
    Защото с него има как да се разберем. Това достатъчно ли ти е?

Град
    Варна
    Явно наистина не знаеш какво е да си мъж и сама Вярвам винаги е имало желаещи, дори и грозни, дори и само заради факта, че си жена, без да броим другото. Ние обичаме жената заради нея, ние не очакваме, тя да е меринджейка и да има 5 златни медала и тнн.. Просто ако е хубава или ни кара да се чувстваме добре поне се влюбваме, Вие наричате нас повърхностни, заради това... Човек не е ли тялото си ? Какво повече от тялото си е човек ? Не е ли красотата знак, че човек е здрав ? Следователно ние обичаме Вас, заради Вас,просто ви приемаме, искаме да запазим тази красота, да се грижим за нея, затова и страдаме повече масово след това . Докато Вие ни гледате по различен начин.. Ние постоянно се конкурираме едни с други, правим ужасни неща понякога, за да изглеждаме по вървежни, за да придобием ресурси и успех, защото ние сме безлични във вашите очи, вие ни оценяте преди всичко, по това, което сме постигнали и можем да постигнем, какво имаме или може би ще имаме и да ако сме хубави е бонус, но просто бонус. Не всеки влак има пътници, някои пътници немогат да си позволят билета дори и да дойде. По скоро, че всеки мост има мъже е по реалистично
    Да, факт е, че изискваме много и сме претенциозни, което аз не го харесвам. Едно е да знаеш какво искаш, друго е да имаш твърде високо самочувствие. Ама да казваш, че "вие сте безлични в нашите очи, само защото сте добри, а не някакви лоши момчета" говори за вашето ниско самочувствие. Според мен, човек се променя във всеки един етап от живота си и ако срещнете хора, които не отговарят на вашите чувства, не означава, че няма да ги срещнете никога.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Защото с него има как да се разберем. Това достатъчно ли ти е?
    Как? Помогни ми,защото ме затрудняваш малко...Не че имаш голямо желание да се разберем.(извинявам се че се отклонявам от темата !!)
    Последно редактирано от deitona22 : 06-24-2016 на 12:44

Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Каква сериозна връзка, ти не си ли на 14?
    На 10 съм и си харесвам едно момиче от детската градина. Аре стегай се ...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.
    Скоро ще я намериш.

Мега фен Аватара на Rakshy
    За да спечели една жена, мъжът се нуждае само от три неща - изключителен интелект, страхотно чувство за хумор и абсолютна увереност, че ще бъде в състояние да го направи. Парите нямат нищо общо с този списък - все пак не бъркайте лова с покупката.
    интересно ми е дали и децата си ще лъжеш така някой ден :Д

Мега фен Аватара на RagioL
    действай инстинктивно
    ще му хванеш цаката с времето

на мен със женските ми се получава на магия
    така и не ми е ясно съзнателно как го правя

и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка
    Кондомите са ти сребърните куршуми, дано винаги имаш достатъчно !

Скоро ще я намериш.
    Бялата лястовица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си