- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Темата има един друг аспект,който не споменахме...има хора който не се толкова привлекателни(малко по-грозни в очите на другите) и въпреки че някои от тях имат супер яки характери и понякога са много по стойностни и човечни от по-привлекателните,те просто цял живот губят...те хвърлят много повече чувства и усилия за да имат връзка и накрая пак губят..няма ли сексуално привличане няма нищо тва е положението...много е тъжно това...защото цял живот доказване и въпросът аз достатъчно добър ли съм,с какво той/тя е по добър от мен ?
Ами с нищо ,просто природа...но от тук се получават комплекси и теми подобни на тази и неразбиране между момичета и момчета.
Парите не са основни,характера е бонус..всичко е въпрос на сексуално привличане.Жалко но факт.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата послеАвторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била
От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
Последно редактирано от Maleficus : 06-24-2016 на 11:01
Но пък и за всеки влак си има пътници. Но повечето момчета в такива случаи е лесно да кажат, че жените не ги разбират, само защото виждат, че не се получава n-ти пъти и решават, че проблема е в другите. Никой не би се променил/а доброволно, но отношението е важно. Но е факт, че привличането е много важно. И не знам защо момичетата трябва да сме виновни, че не харесваме дадено момче, колкото и да е мило, добро и т.н. Защо просто не приемем, че търсим друго и в момента не искаме това момче?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе стига бе, чудя се как момиче на 16-17-18 години ще иска ресурси... колко жалко. Или онази темата за по-богата ми приятелка... пък те на по 14, ти смятай... аз не мога да повярвам на какви хора/ситуации се натъквате. Аз ли съм наивна или не срещам такива отношения?
Еми така е, не всичко е пари, живота е безценен, дето го хвърляш по жени дето просто те смучат като сокче, докато ти свършат ресурсните сокове, но пак казвам има и свестни жени... Там някъде.. Впрочем той няма да е малък вечно, ще порасне и ще осъзнае същото, ако не се вземе в ръце сега.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Тук идва вече волята и нуждата от промяна, защото много неща влияят - освен отношението, средата и т.н.Дай сега да седим и да се съжаляваме, вместо да правим нещо по въпроса. Имах предвид като цяло, че човек първо трябва да погледне в себе си и след това да обвинява, че всички момичета били златотърсачки, само защото той няма опит и не му се получава. И да, вярвам, че за всеки влак си има пътници, защото аз го изпитах и на своя гръб, но видях грешката в себе си и след като я "преработих" се получи. И продължавам да поправям грешките си, за да се чувствам аз окей.
Явно наистина не знаеш какво е да си мъж и самаВярвам винаги е имало желаещи, дори и грозни, дори и само заради факта, че си жена, без да броим другото. Ние обичаме жената заради нея, ние не очакваме, тя да е меринджейка и да има 5 златни медала и тнн.. Просто ако е хубава или ни кара да се чувстваме добре поне се влюбваме, Вие наричате нас повърхностни, заради това... Човек не е ли тялото си ? Какво повече от тялото си е човек ? Не е ли красотата знак, че човек е здрав ? Следователно ние обичаме Вас, заради Вас,просто ви приемаме, искаме да запазим тази красота, да се грижим за нея, затова и страдаме повече масово след това . Докато Вие ни гледате по различен начин.. Ние постоянно се конкурираме едни с други, правим ужасни неща понякога, за да изглеждаме по вървежни, за да придобием ресурси и успех, защото ние сме безлични във вашите очи, вие ни оценяте преди всичко, по това, което сме постигнали и можем да постигнем, какво имаме или може би ще имаме и да ако сме хубави е бонус, но просто бонус. Не всеки влак има пътници, някои пътници немогат да си позволят билета дори и да дойде. По скоро, че всеки мост има мъже е по реалистично
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-24-2016 на 12:29
Да, факт е, че изискваме много и сме претенциозни, което аз не го харесвам. Едно е да знаеш какво искаш, друго е да имаш твърде високо самочувствие. Ама да казваш, че "вие сте безлични в нашите очи, само защото сте добри, а не някакви лоши момчета" говори за вашето ниско самочувствие. Според мен, човек се променя във всеки един етап от живота си и ако срещнете хора, които не отговарят на вашите чувства, не означава, че няма да ги срещнете никога.
Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.
на мен със женските ми се получава на магия
така и не ми е ясно съзнателно как го правя![]()
и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка![]()