- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Видях много мнения, от които повечето бяха верни. Не бих казал, че съм грозен. Имаше едно момиче, което беше влюбено в мен , но просто не я харесах и не исках да и разбивам сърцето, затова спрях да си общувам с нея. Попринцип съм пълен идиот пред приятелите ми и само това момиче ме хареса такъв какъвто съм. Върша всякакви глупости и сигурно повечето момичета ме възприемат като дете. Явно там е грешката. Познавам и много курви на по 14-15-16, които наистина искат момчета с пари, не ги интересува дали са красиви или грозни, важното са парите. Има и много свестни момичета, но го осъзнавам твърде късно. Интелигентно момче съм си, не съм чак толкова уверен 70/100 ми е увереността, но просто незнам къде греша, напоследък спрях да се държа като идиот и пак не съм срещнал никоя, която да има симпатии към мен.
на мен със женските ми се получава на магия
така и не ми е ясно съзнателно как го правя![]()
и аз си правя един експеримент наречен дълготрайна връзка![]()
Всяко нещо, което съм казала, го мисля. Не съм глупава, може би съм наивна. А онова нещо, което го написах, ви го копирах. Иначе до последно ще вярвам, че е толкова нелепо това с парите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз се държа така както си се държа
не съм такъв който би играл роля за да се хареса на някоя
ако не се приемаме такива каквито сме няма смисъл
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Който вижда светлина в края на тунела... Вероятно е девствен и ще остане такъв за известно време, докато и той най сетне не я види![]()
светлината в края на тунела не е добро нещо ако вървиш по релсите
Те тука всички умеят да слагат етикети. ;д Повечето, защото имат страшни комплекси. Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?!