.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 159

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Така е ! Знаете какво искате. Аз затова и черпя всеки път като съм на заведение с хубаво момиче, поне знам за какво си плащам като се запътим до колата после Авторе, проблема ти е, че търсиш ! Остави ги те да те търсят, покажи стойност и покажи, че си господар на съдбата си, малко игнор и бъди готов да бъдеш малко щедър... Недиректната проституция е по скъпа от легитимната хахаха Има и свестни момичета, но нали знаеш, всяка казва: " Не съм като другите", пък луфта й правопропорционален на размера на дефицита в портфейлите на мъжете, с които е била От научна гледна точка, жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея, да осигури възможно най добра среда за създаване на семейство.. Както и да се държиш, трябва да показваш потенциал иначе, малко мъчно...
    цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
    ок

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    цитираш никенцету_бе и се съгласяваш че не всичко е пари и после казваш че "жената просто инстинктивно търси ресурси и човек способен да се грижи за нея"
    ок
    Еми така е, не всичко е пари, живота е безценен, дето го хвърляш по жени дето просто те смучат като сокче, докато ти свършат ресурсните сокове, но пак казвам има и свестни жени... Там някъде.. Впрочем той няма да е малък вечно, ще порасне и ще осъзнае същото, ако не се вземе в ръце сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си