- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искаше да каже, че Фикрет няма здрави крака.
https://www.youtube.com/watch?v=uxnY...=youtu.be&t=32
Най-добре е да бъдеш себе си, защото точно тази твоя индивидуалност те прави различен и привлекателен за други момичета. Така както нежния пол може да се държи мило, наивно и т.н. и ти можеш да се държиш добронамерено, грубо и т.н., но това ще е до едно време. После ще ти писни да бъдеш някой друг. Радвай се, че си уникален, а и много е хубаво това, че си си направил експеримент. По този начин си опознал още две момичета от този свят, предстоят още много. Според мен, когато ти тръпне, значи си заслужава, иначе, колкото и да е хубава, миличка... Единствено чувствата ти могат да ти помогнат в този случай, отдай им се, за да ги разбереш и давай по-смело.
Аз не съм казвал такова нещо, но факта че го каза ти, значи го мислиш! А и като се замисля, никоя пътничка не ще да се качи. Значи е така.
Това не е просто познанство, поне не и за теб, ще ти се да е нещо повече.
Е добре че не го каза!
Клишета идващи от една незряла жена, които нямат нищо общо с действителността!