.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 159

Hybrid View

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Здравейте, искам да ви попитам какво да правя с момите. Направих си експеримент с 2 момичета, за който само най-добрият ми приятел знаеше. С едната се държах мило и с уважение (1)! , а с другата грубо и не уважавах нищо, което казваше (2) . Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???

Всяко момиче е индивидуално,но определено повечето от момичетата искат някоя батка,дето да им казва какво да правят един вид да са робини и после всички мъже били еднакви,всички мислели само за едно нещо да ама не аз имам връзка с прекрасно момче,което не е батка а съвсем нормално момче...подарява цветя всеки път,прави подаръци без повод било то и от сърце,изслушва ме дори и когато съм лоша и т.н и това за мен е идеала за мъж! Неуравновесените и слаби психически жени искат батки,а жените които знаят какво искат и са психически здрави,уравновесени и могат да постигнат сами целите си искат романтични мъже,които да ги карат да се чувстват специални и обичани.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Всяко момиче е индивидуално,но определено повечето от момичетата искат някоя батка,дето да им казва какво да правят един вид да са робини и после всички мъже били еднакви,всички мислели само за едно нещо да ама не аз имам връзка с прекрасно момче,което не е батка а съвсем нормално момче...подарява цветя всеки път,прави подаръци без повод било то и от сърце,изслушва ме дори и когато съм лоша и т.н и това за мен е идеала за мъж! Неуравновесените и слаби психически жени искат батки,а жените които знаят какво искат и са психически здрави,уравновесени и могат да постигнат сами целите си искат романтични мъже,които да ги карат да се чувстват специални и обичани.
    хехехехе, ти трябва да си от Бургас

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
    Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???
    Много хубав експеримент ! Следващия път, ако имаш излишни пари, можеш да ги включиш в експеримента и да видим какво ще стане! (1) пак ще те мисли за "путка", докато (2) ще те мисли за "готин" и може дори да я ебеш !

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Много хубав експеримент ! Следващия път, ако имаш излишни пари, можеш да ги включиш в експеримента и да видим какво ще стане! (1) пак ще те мисли за "путка", докато (2) ще те мисли за "готин" и може дори да я ебеш !
    чудех се кога ли Грозния ще каже нещо за пари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си