Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?! ми не всички гоним развитие в сферата на продаване на гащи
Първоначално написано от ДОТА ми не всички гоним развитие в сферата на продаване на гащи Какъв е проблема в това какво работи човек? Не всеки може да има твойта работа(ако работиш де) или пък някаква високоплатена.Адски тъпо заяждане.
Първоначално написано от deitona22 Какъв е проблема в това какво работи човек? Не всеки може да има твойта работа(ако работиш де) или пък някаква високоплатена.Адски тъпо заяждане. черньо, на социални помощи ли си или обираш магазини за алкохол
Първоначално написано от ДОТА черньо, на социални помощи ли си или обираш магазини за алкохол Какво,като те затапят и обиждаш,защото не можеш да измислиш нищо умно?
Първоначално написано от deitona22 Какво,като те затапят и обиждаш,защото не можеш да измислиш нищо умно? за умните неща ми трябва време, черньо не всички сме бързи като негрите
Първоначално написано от ДОТА за умните неща ми трябва време, черньо не всички сме бързи като негрите Нали ти беше черен бе? Или пак лъжеш като дърто цигане? Просто приеми че си затапен и изглеждаш адски малоумно и спри да ми отговаряш! Би изглеждал поне малко по-Ентелегентен!
Първоначално написано от deitona22 Просто приеми че си затапен и изглеждаш адски малоумно и спри да ми отговаряш! негър с колело
Правила