Цитирай Първоначално написано от LudiqZaek Виж мнението
Здравейте, искам да ви попитам какво да правя с момите. Направих си експеримент с 2 момичета, за който само най-добрият ми приятел знаеше. С едната се държах мило и с уважение (1) , а с другата грубо и не уважавах нищо, което казваше (2) . Резултатите са следните: накарах най-добрия ми приятел да ги попита какво мислят за мене момиче (1) каза, че съм путка, а момиче (2) каза, че съм грубиянин и не заслужавам момиче до себе си. Как трябва да се държа, защото вече наистина не ви разбирам женското племе ???
Най-добре е да бъдеш себе си, защото точно тази твоя индивидуалност те прави различен и привлекателен за други момичета. Така както нежния пол може да се държи мило, наивно и т.н. и ти можеш да се държиш добронамерено, грубо и т.н., но това ще е до едно време. После ще ти писни да бъдеш някой друг. Радвай се, че си уникален, а и много е хубаво това, че си си направил експеримент. По този начин си опознал още две момичета от този свят, предстоят още много. Според мен, когато ти тръпне, значи си заслужава, иначе, колкото и да е хубава, миличка... Единствено чувствата ти могат да ти помогнат в този случай, отдай им се, за да ги разбереш и давай по-смело .