Слушайте сега момчета, когато съотношението мъже/жени е приблизително 50/50 %, мъжете са подложени на огромен натиск да се конкурират и жените поставят по трудно достижими стандарти, за да бъдат с някои, тоест много мъже -> по-голям избор за жените->повече мъже склонни да правят глупости и да продават душата си за по-евтино–>поевтиняване на мъжкото месо като цяло, тоест по честа подмяна на говедата->поскъпване на жената, поради високото търсене, но малкото предлагане -> красиви мъже с двукраки прасета ->повече самоубийства, най вече от мъже, защото не могат всички да покрият стандартите за "вървежен", за да намерят и те малко щастие и тннн.

Мъжете са скъпи само след война, защото като се избием половината и тогава жените трябва да се конкурират за нас, тоест нашето съществуване не е толкова лесно, както и да го погледнеш

П.П Когато се държиш прекалено мило с една жена, ти и казваш: " Вземи ми всичко ! Аз съм лесен и може да не даваш нищо в замяна ! Ползвай ме и ме замени за някои, които всъщност те възбужда и на които си склонен да доставяш удоволствие, даже и да дава по-малко от мен ! " П.П ДА жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди(говорим за красивите и желаните)