.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 159 от общо 159
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Разсмя мА
    демек кацам на бара и чакам мършите да се напият
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    демек кацам на бара и чакам мършите да се напият
    пак е стратегия...или пиеш докато станат хубави?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Слушайте сега момчета, когато съотношението мъже/жени е приблизително 50/50 %, мъжете са подложени на огромен натиск да се конкурират и жените поставят по трудно достижими стандарти, за да бъдат с някои, тоест много мъже -> по-голям избор за жените->повече мъже склонни да правят глупости и да продават душата си за по-евтино–>поевтиняване на мъжкото месо като цяло, тоест по честа подмяна на говедата->поскъпване на жената, поради високото търсене, но малкото предлагане -> красиви мъже с двукраки прасета ->повече самоубийства, най вече от мъже, защото не могат всички да покрият стандартите за "вървежен", за да намерят и те малко щастие и тннн. Мъжете са скъпи само след война, защото като се избием половината и тогава жените трябва да се конкурират за нас, тоест нашето съществуване не е толкова лесно, както и да го погледнеш П.П Когато се държиш прекалено мило с една жена, ти и казваш: " Вземи ми всичко ! Аз съм лесен и може да не даваш нищо в замяна ! Ползвай ме и ме замени за някои, които всъщност те възбужда и на които си склонен да доставяш удоволствие, даже и да дава по-малко от мен ! " П.П ДА жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди(говорим за красивите и желаните)
    съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване. Целия ти пост е безсмислен.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване. Целия ти пост е безсмислен.
    И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно ! Защо няма повече учени като теб ей ! Щяхме да намерим лек против рака, спина, щяхме да спрем войните, да създадем космически кораби, които могат да ни закарат далеч, да създадем истинска утопия, ала уви, учените стигат до заключения по бавно от това и всъщност, когато се опитват да оборят аргумент използват добре обмислен контра аргумент, а не 2+2= 4, следователно краставица.... Но хей, не на всеки му е писано да бъде учен, трябва да има и доброволци за експериментите все пак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    съотношението е 1000 мъже към 1099 жени, ако правилно помня от последното преброяване.
    Така е, но това е цялото, а не по възрастови групи ! Виж каква е продължителността на живота при мъжете и при жените и ще разбереш какво означава това!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ма верно ли ?!
    Това да не е малко?! Мен това би ме устройвало идеално !
    Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени, а оценката на бездомник относно храната в скъп ресторант не е особено стойностна. Демек, твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени, а оценката на бездомник относно храната в скъп ресторант не е особено стойностна. Демек, твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.
    защо спориш с Ренде? цяла статия има написана за грозното ренде
    ти имаш обаче тоя навик
    преди си беше хванал големия кораб
    ма и това ще ти писне

Мега фен Аватара на Rakshy
    И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно ! Защо няма повече учени като теб ей ! Щяхме да намерим лек против рака, спина, щяхме да спрем войните, да създадем космически кораби, които могат да ни закарат далеч, да създадем истинска утопия, ала уви, учените стигат до заключения по бавно от това и всъщност, когато се опитват да оборят аргумент използват добре обмислен контра аргумент, а не 2+2= 4, следователно краставица.... Но хей, не на всеки му е писано да бъде учен, трябва да има и доброволци за експериментите все пак
    мне, ти просто си глупак и лафиш тъпотии : )

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Човече, за 10-ти път ще ти кажа, че никой не харесва помиярите. Включително момичетата/жените. Повечето искат да бъдат оценени,
    Поредните кухи клишета, с които всъщност се опитваш да кажеш много банални неща - че трябват пари .
    твоя поклон не значи нищо за никого, щото се покланяш на всеки.
    И на кой се покланям?! Объркал си се нещо!
    И как това не е приблизително 50 на 50 ? Тоест 1000 към 1099, следователно всичко, което казах не е вярно !
    Проверете съотношението на мъже:жени по възрастови групи и после елате пак да дрънкате глупости ! Резултатът няма да ви хареса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си