- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е?
Вярно ли е, че ако се прави анален секс без презерватив трябва да после да му се правят свирки на момчето за да не му се инфиктира?
вярно е
щом и е толкова акъла, че си е дала гъза
значи след това не е проблем и да ти го
измие с уста
Мерси!
За пореден път в тоя форум - във клизмите се слага течен сапун и хладка вода. Няма дезинфектанти, няма вряща вода и няма шибан спирт. Нищо от съдържащите се неща не убива микроби, поне аз не разчитам Тео с аромат на черешка да убие ешерихия коли, наречи ме недоверчива. Учиш децата на глупости и това ти мнение беше потенциално опасТно за не-сексуално-грамотните, които ще го прочетат.
Обсебваща, вкусни ли ти бяха лайната, след като му духа? Не?! Е как така?!
За друг път да знаеш, че по-лошо от анален секс без презерватив е само свирката след него. На моменти се чудя как сте го добутали до сега, как не сте измрели от отравяне. :х
И защо да е опасно?
Escherichia coli се лекува...
Много зарази не можеха да се лекуват, но вече могат.
Ако няма доверчивост, можеш да се купи C2H6O2.
Тук има инструкции:
Ето стъпките, които следвах във всекидневните клизми, като се стараех да пазя колкото може по-чисто.
1. Приготвяне на течността
Стоплете 1,61 л. дестилирана вода до телесна температура
Сварете 630 мл кафе (от кафеварка, не използвайте нес или декофеинирано) и добавете в кафето 1,1 литър хладка дестилирана вода - да изстине до телесна температура.
2. Приготвяне на комплекта
Намерете място, където можете да легнете и да закачите бутилката на около 30 см над себе си. (С помощта на куката и канап успях да окача бутилката на ръчката на нашия душ). Ако сте висока, може да легнете и на пода край душа или да си измислите друг начин.
Напълнете бутилката.
Завинтете маркуча към бутилката и накрайника към маркуча (здраво).
Пуснете малко вода през накрайника, за да махнете въздуха.
Смажете накрайника с вазелин (с чисти ръце).
3. Подготовка на тялото
Легнете на лявата страна с повдигнат таз (аз използвах възглавница, покрита с пластмасова торбичка).
Въведете накрайника предпазливо в ректума (Това трябва да се упражнява. Бъдете внимателна, но не се отказвайте).
4. Промивка
Нагласете клапата както ви е удобно.
Поемете колкото можете течност, масажирайки корема отляво надясно, за да улесните минаването й през дебелото черво.
Затворете клапата и извадете накрайника.
Легнете по гръб, след това на дясната страна, и продължете да сменяте страните през две-три минути, масажирайки корема. (Постарайте се за да задържите кафеената клизма 15-20 минути).
Изхвърлете течността, като масажирате корема отляво надясно.
5. Почистване
Измийте бутилката, маркуча, накрайника, пластмасовата подложка на възглавницата с гореща вода.
Стерилизирайте с дезинфектант тоалетната, душа, пода и т.н.
Пуснете накрайника в течна белина, измийте с гореща вода преди повторна употреба.
Ако от анален секс се хващаха болести, то сега нямаше да има здрав човек на Земята.
Това, че някои хора са неуки, прости и некадърни (нямам предвид теб, tori), не означава, че и другите са така.
Извод: Ако не можеш да направиш дадено нещо, като хората, по-добре изобщо не го прави.
Лаф: "Не пращай кучето на нивата."
Последно редактирано от solo_ : 06-23-2016 на 11:12
Разбира се, трябва да изсмучиш отровата от патката му ...
Соло, то и сифилис можеш да излекуваш, и хепатит и нз кво още и кво? Баси логиката. Вече съм споменавала и аз в друга тема, че не си промивате аналите с антибиотици, затова вътре е бъкано с бактерии (така и трябва да е), но попаднат ли тези бактерии на неподходящото място става грозно. Баси гнусната история, чйек. После що имам това и онова, ми щото си бацил, бе, баси.
Така.
Аз съм човек, не "чиек".
Аз не смятам да коментирам повече, защото има хора, които не са чували за дезинфектанти.
Само казвам (от личен опит), че ако се направи ТОЧНО както трябва, няма да има нито проблеми, нито паранои. И виж какво написах по-горе.
Да, има хора с бедна сексуална култура...
Fisherman, аз знам много неща!
Сега отивай при Бог.
https://youtu.be/ZMCWO7FaqQ4?t=280
Сексуално неграмотна ли си? Ако не знаеш как се прави секс, не го прави. Dwyd96 само се шегуваше, а ти му се върза.
Съвет: Не прави никакъв секс, щом не знаеш как се прави.
По темата: Не е задължително да ме правиш свирка... просто трябва да се изкъпе (като всеки нормален човек) след секс.
П.С. Сядай да учиш.
Последно редактирано от solo_ : 06-28-2016 на 15:11
Как?
И да, това, което написа са глупости, ма се инфектирайте. Дреме ми.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-23-2016 на 16:47