.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Red face В новото училище !

Здравейте. От следващата учебна година постъпвам в ново училище. Бях си свикнала със стария клас и всички от там бяха много забавни, печени.. бяхме си приятелчета.. Ноо аз се притеснявам, защото принципно ми е трудно да завързвам бързо приятелства, срамежлива съм ужасно много и не знам как да го преодолея. Мисля, че всеки от вас е имал такива моменти в детството си. Моля ви споделете ваши интересни случки и съвети как вие се справяте със общуването и сприятеляването с нови хора, в нова среда. )

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Отпускаш се и си правиш кефа. Няма смисъл да се притесняваш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ Трудно би те послушал човек така. Да, това е решението, но се тръгва с много малки стъпки. Принципно, аз никога не съм имала този проблем, не съм срамежлива и винаги съм умеела да завързваш контакти, но имам наблюдения върху такива хора. Имала съм случаи, в които съм заговаряла срамежлив човек само и само да се отпусне. Дори съм опитвала да го асоциирам, защото предполагам как се чувства. Всеки е имал моменти, в които е имал ниско самочувствие и се е притеснявал, но ако сега се справиш с това - след време ще ти е много по-лесно. Чувствителните хора се справят много трудно в стресови ситуации (от личен опит го казвам), но трябва да намериш начин да се справиш. Нарочно отивай и питай някой за нещо, усмихвай се.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    ^^ Трудно би те послушал човек така.
    По-подробно обяснение ще ми е трудно; психологическите дивотии ми куцат

anonymous990763
    Guest
    Не отивай с убедеността, че си единствената, която не познава останалите. Първите няколко дни искате не искате ще се запознаете. Оттам нататък идва по-важната част - опознаването, което за твое щастие обикновено става плавно и неусетно. Винаги ще има хора, които няма да ти допаднат или ти няма да допаднеш на тях. Излишно е да добавяш и притеснение.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е да ти е притеснено все пак си с нови хора но трябва да се отпуснеш защото ще учиш доста време с новия клас

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Обърни две водки и ще видиш как ще станеш любимка на класа.

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Lana20 Виж мнението
    Здравейте. От следващата учебна година постъпвам в ново училище. Бях си свикнала със стария клас и всички от там бяха много забавни, печени.. бяхме си приятелчета.. Ноо аз се притеснявам, защото принципно ми е трудно да завързвам бързо приятелства, срамежлива съм ужасно много и не знам как да го преодолея. Мисля, че всеки от вас е имал такива моменти в детството си. Моля ви споделете ваши интересни случки и съвети как вие се справяте със общуването и сприятеляването с нови хора, в нова среда. )
    Добре ще е да се запознаеш с хората от новия ти клас предварително , аз сега също се преместих в ново училище и почти всички от моята паралелка ги познавам и се оказаха големи пичове. Ако пък не се запознаеш просто не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Добре ще е да се запознаеш с хората от новия ти клас предварително , аз сега също се преместих в ново училище и почти всички от моята паралелка ги познавам и се оказаха големи пичове. Ако пък не се запознаеш просто не се притеснявай
    Големи пичуи ли са ебат ли та в гъзЪ редовно? Мухъл ако искаш да ти разпоря гъзъ от ебане кфо ще кажеш

Цитирай Първоначално написано от Setaabrat Виж мнението
    Големи пичуи ли са ебат ли та в гъзЪ редовно? Мухъл ако искаш да ти разпоря гъзъ от ебане кфо ще кажеш
    Пали бе педал

Пали бе педал
    Педеразко келешче не мой се мериш с мен тфа го знай добре. Както са ти порили гъзЪ да не почна и аз да го правя че тогава ша станеш като самосвал

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Обърни две водки и ще видиш как ще станеш любимка на класа.
    Обикновено такива са любимците на класа.

Педеразко келешче не мой се мериш с мен тфа го знай добре. Както са ти порили гъзЪ да не почна и аз да го правя че тогава ша станеш като самосвал
    Гледай си педалите и не се занимавай с хетеросексуалните , като и понятие си нямаш от това

Гледай си педалите и не се занимавай с хетеросексуалните , като и понятие си нямаш от това
    Гледам педалите ти си един от тях ве

Гледам педалите ти си един от тях ве
    Ми гледай си педалите на воля , няма да ти преча защото не съм такъв.

Ми гледай си педалите на воля , няма да ти преча защото не съм такъв.
    Нали се вижда ве педал как са мазниш на хората с повече регета и да не ти личи колко си с лева резба параван ти е "бокса" са прайш на силен хахах тренираш всеки ден тука и то кфо тренираш ръцете да им прайш по-дълго чикийки на съучениците ти

Нали се вижда ве педал как са мазниш на хората с повече регета и да не ти личи колко си с лева резба параван ти е "бокса" са прайш на силен хахах тренираш всеки ден тука и то кфо тренираш ръцете да им прайш по-дълго чикийки на съучениците ти
    Ми твоите ръце от това ли заминаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си