.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Шантава коса

Привет. Искам да споделя с вас няколко неща за косата ми. Направо ме вбесява. Къдрава е и расте много бавно. Стои като паяжина буквално ;д. Като я нареша и е бухнала отвсякъде. Дайте някои съвети за коса и как по-бързо да расте.

Голям фен Аватара на Agartha
    Моме, ти си много общителна, бре, а викаш че ще те е срам в новото училище.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lana20 Виж мнението
    Привет. Искам да споделя с вас няколко неща за косата ми. Направо ме вбесява. Къдрава е и расте много бавно. Стои като паяжина буквално ;д. Като я нареша и е бухнала отвсякъде. Дайте някои съвети за коса и как по-бързо да расте.
    Реши я рядко. Под рядко имам предвид 1-2 пъти в седмицата след като я измиеш.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Широк гребен и кристали за коса. За растеж - хининов шампоан

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре си отиди на фризьор той да ти даде такива съвети

Аз имам доста опит с къдрава коса, затова ще ти кажа какво може да направиш
    1. прави овлажняващи маски
    2. винаги ползвай балсам за коса
    3. след като се изкъпеш не разтърквай косата с хавлиена кърпа, само леко я попии с памучна тениска
    4. остави я да съхне на въздух
    А ако не харесваш самата текстура на къдриците потърси в интернет "no heat curls" или просто я изправяй, но винаги с термозащитен спрей

anonymous990763
    Guest
    ^ Много добри съвети, браво. Особено 3.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    ^ Много добри съвети, браво. Особено 3.
    Така е.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni

Всеки ден когато я решеш,слагай балсам след това се измива от балсама,леко подсушаваш с кърпа и докато е още влажна разресваш така няма да ти е бухнала и ще ти стои хубаво. Къдравите и чупливи коси се решат всеки ден,защото не се ли сресват и да оставиш 2-3 дни да не я решеш,ще е заплетена и тогава сресването,ще е по-трудно и в/у гребена ще имаш топки косми.А за по-бърз разстеж подстригвай често връхчетата,на косата както и прави маски с жълтъка на две или три яйца в зависимост от големината,на косата престояваш половин,един час и след това измиваш хубаво това подхранва косата .

Това дето трябвало да се подстригват връхчетата всеки месец е пълна глупост ако искаш да си пускаш косата по-дълга. Косата расте горе-долу с по 1см на месец и да отрежеш този 1см просто няма смисъл. За разтеж помагат зехтина и стимуланта за коса на Икаров, за Тривитаминола не съм сигурна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си