- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да успокоя приятелка с разбито сърце?
Аз съм на 13
Приятелката ми беше обсебена от едно момче от няколко години. Аз си мислех, че се прави и не смятах за възможно да е влюбена. Те бяха приятели и тя наистина мислеше само за него, пращаше ми скрийншоти какво си пишат. Тя му призна чувствата си и той каза: "Съжалявам, аз не изпитвам същото. А и не искам с момиче да сме нещо по-сериозно от приятели." . Тя плака много и ми сподели чувствата си и се оказа, че наистина е била влюбена. Цитирам: "Знам, че е глупаво да плача за момче на 13, но аз наистина имах надежди... правех всичко за него... дори той ми беше казал, че само аз го разбирам...". Тъпото е, че момчето се запозна с едно друго момиче и след 1 седмица бяха гаджета. И още са. Сега приятелката ми не спира да плаче и превръща всяко нещо в нещо тъжно и депресарско. Пробвах всичко. Понякога дори игнорира приятелите си и не излиза навън, защото е депресирана. Пробвах какво ли не. Но не се получава. Не мога да я успокоя. Имате ли идеи?
Ще го преживее. Ще има къде къде повече да й бъде разбивано сърцето. Тя сама ще се справи, но все пак бъди около нея, показвай й, че не е сама.
Имаш предвид да успокоиш себе си. Едва ли става въпрос за твоя "приятелка" тази измислена приятелка ти е предтекст,за това че не може да приемеш и да споделиш че някой те е отрязъл.В живота се случват какви ли не неща но това не означава че е дошъл апокалипсис и трябва да се затворим в себе си.Все още си малка и ще го преживееш те първа има да ти разбиват сърцето,както и ти на тях докато не срещнеш подходящия.
Води я да излиза, слушай я, подкрепяй я.
Намерете си компания и излизайте, нека се разсейва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Кажи й, че в мазето на нейния провал винаги има един етаж по-надолу.