.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 177

Тема: ЕС

Мега фен
    Демокрацията в този случай служи само да ти дава свобода да консумираш, като пречупва всякакви форми на морал, задръжки, принципи и традиции, нищо друго.

Мега фен
    Относно идеята за првръщане на ЕС в свръхдържава под командването на Германия и Франция.
    Полският премиер: Френско-германският дует не може вече да играе решаваща роля в ЕС

ПП: правилно, нали всички членки са равни?

Как за нула време се струполяса такава силна държава. Близките години ще настъпи голяма мъка и бедност.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Как за нула време се струполяса такава силна държава. Близките години ще настъпи голяма мъка и бедност.
    Англосаксонците са умен народ, просто бягат от потъващия кораб, а преди около една година дори станаха член на Азиатската банка.
    Не знам, мисля че тая цялата работа не е плод на някакъв случаен референдум от гласуващи селяндури. Спасяват се хората, те поне имат истински елит и имат какво да губят, затова се спасяват отрано.
    Последно редактирано от defender : 06-28-2016 на 13:29

Аз не съм сигурен дали им се получава плана, защото имат политически разногласия. И не е само Шотладния. Стандарта им ще падне много, а ЕС ще ги изолират доколкото съществува. Дори искат вече английския да не бъде официален език. Имах предвид, че каквото идва от тук насам, както и да се спасяваме, този период няма да мине бързо, а много отекчително. По-зле от 90-те. 90-те имахме резерви от комунизма и стабилна Европа. Сега Ванга може да излезе права.

Мега фен
    Ами кво да стане, САЩ и Великобритания се спасяват, Франция и Германия и близките до тях държави си правят супер държава, а останалата част от Европа, разбирай Балканите, са за Путлер и Султана от Анадола, хахаха.

Да, но за да вземе Путин нещо (турция се извиниза изтребителя, но още отношението на Русия към турция ще е хладно), първо трябва да мине през НАТО. НАТО си остава, лайната от НАТО сега ще използват ситуацията да провокират нещо... за да не изгубят контрола си върху Средна и Източна Европа.

Мега фен
    НАТО си остава, лайната от НАТО сега ще използват ситуацията да провокират нещо... за да не изгубят контрола си върху Средна и Източна Европа.

Ами може да сме някаква буферна предпазна зона между Европа и Азия, на постоянни вражди, разногласия, обиране на напрежението.
    То май ние в момента сме точно това. То затова и тук не се развива никаква доходоносна икономика.

Сега ли го разбра? Отколко време ти го натяквам? Средна и Източна Европа нямат армии, точно защото има ''мирен договор'' между Русия и Запада за гаранция. Това вече стана ясно видимо. Но процеса вече се прекрати. Всъщност процеса се прекрати още когато Русия премина в друга фаза. А ЕС я обгърна по граници.

Мега фен
    Ама добре, че сега ауриса го няма, иначе щеше да се опита пак да ни затапи с някаква теория.

ПП: електра и нея я няма, за му подложи нежното си рамо. хихи
    Последно редактирано от defender : 06-28-2016 на 14:16

Супер фен
    влизам през няколко часа да се посмея, кво да пиша ;д

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    хахахаха
    ауриса задмина по безумия и кораба
    Само се успокой - тебе няма кой да те задмине в това !
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    кой ти е дилъра?
    Който и да е, не е по-добър от твоя! Не знам с какво друсаш, само знам, че идва от Русия !
    турция се извиниза изтребителя
    Никога не са се извинявали!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Който и да е, не е по-добър от твоя! Не знам с какво друсаш, само знам, че идва от Русия !
    Никога не са се извинявали!
    лаеш като куче
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    аз в рокля приличам повече на мъж
    отколкото ти в мъжки дрехи

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    аз в рокля приличам повече на мъж
    Щом си пробвал, няма защо да споря ! Сигурно ти харесва !

истината е че докато Турция не влезе в Ес стабилност няма да има

Турция е единствения шанс на Европа да се справи с бежанците и самата Турция дава прекалено много спирайки ги до момента

Турция не веднъж е защитавала Европа и е закриляла християните и ще продължава да го прави

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от anaberdi_6ah Виж мнението
    истината е че докато Турция не влезе в Ес стабилност няма да има

Турция е единствения шанс на Европа да се справи с бежанците и самата Турция дава прекалено много спирайки ги до момента

Турция не веднъж е защитавала Европа и е закриляла християните и ще продължава да го прави
    Мозъка на амеба ли си взел?

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Мозъка на амеба ли си взел?
    истината боли

Нищо няма да стане, ако не приемем ислямска държава да не ни са сърдят.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anaberdi_6ah Виж мнението
    И как точно ще се справите с бежанците. Нали като влезете в ЕС ще стане нещо като великото преселение на турци в Европа. От трън та на глог.

Турците първо да си цивилизоват обществото, а това минава и през модернизиране на исляма, чак тогава да мислят за ЕС.

Всички мюсюлмани трябва да станат като нашия форумен приятел Метх, тогава може и да имате шанс за ЕС.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И как точно ще се справите с бежанците. Нали като влезете в ЕС ще стане нещо като великото преселение на турци в Европа. От трън та на глог.

Турците първо да си цивилизоват обществото, а това минава и през модернизиране на исляма, чак тогава да мислят за ЕС.

Всички мюсюлмани трябва да станат като нашия форумен приятел Метх, тогава може и да имате шанс за ЕС.
    Турция има най-силната икономика в Европа и вероятно най-силната армия което ще бъде сериозен тласък за ЕС

истината е че не Турция има нужда от ЕС а ЕС има нужда от Турция

и няма нужда да си цивилизоваме обществото ние си имаме своя Цивилизация която е дала много света
    не си мисли че ще ни казвате как да мислим ние мислим по свой начин и това ни прави една от най-великите държави в цялата човешка история

относно исляма нали вашите ценности ни позволяват да вярваме в каквото си искаме?

Мега фен
    Не забравяй, че Турция не е само Истанбул (и курортите), след Истанбул, в азиатската част, положението е много по-зле (културно, цивилизационно и всякак). Така съм чувал от приятели, които са били там. Даже не се спазват никакви правила за движение. За кво говорим.

ПП: Махленска работа.
    Последно редактирано от defender : 06-29-2016 на 13:13

Мега фен
    Турция (след Истанбул), в по-голямата си част е като един гигантски бит пазар в орландовци.

Помисли малко, един изящен, прелестен, възпитан, изкъпан европейски гражданин, като Ауриса, с модерно мислене и чорапогащник на мрежичка, как би се чувствал в такава среда.

хич не го виждам т`ва как Ше стане уе.
    Последно редактирано от defender : 06-29-2016 на 13:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си