Демокрацията в този случай служи само да ти дава свобода да консумираш, като пречупва всякакви форми на морал, задръжки, принципи и традиции, нищо друго.
Относно идеята за првръщане на ЕС в свръхдържава под командването на Германия и Франция.
Полският премиер: Френско-германският дует не може вече да играе решаваща роля в ЕС
ПП: правилно, нали всички членки са равни?
Как за нула време се струполяса такава силна държава. Близките години ще настъпи голяма мъка и бедност.
Англосаксонците са умен народ, просто бягат от потъващия кораб, а преди около една година дори станаха член на Азиатската банка.
Не знам, мисля че тая цялата работа не е плод на някакъв случаен референдум от гласуващи селяндури. Спасяват се хората, те поне имат истински елит и имат какво да губят, затова се спасяват отрано.
Последно редактирано от defender : 06-28-2016 на 13:29
Аз не съм сигурен дали им се получава плана, защото имат политически разногласия. И не е само Шотладния. Стандарта им ще падне много, а ЕС ще ги изолират доколкото съществува. Дори искат вече английския да не бъде официален език. Имах предвид, че каквото идва от тук насам, както и да се спасяваме, този период няма да мине бързо, а много отекчително. По-зле от 90-те. 90-те имахме резерви от комунизма и стабилна Европа. Сега Ванга може да излезе права.
Ами кво да стане, САЩ и Великобритания се спасяват, Франция и Германия и близките до тях държави си правят супер държава, а останалата част от Европа, разбирай Балканите, са за Путлер и Султана от Анадола, хахаха.
Да, но за да вземе Путин нещо (турция се извиниза изтребителя, но още отношението на Русия към турция ще е хладно), първо трябва да мине през НАТО. НАТО си остава, лайната от НАТО сега ще използват ситуацията да провокират нещо... за да не изгубят контрола си върху Средна и Източна Европа.
Сега ли го разбра? Отколко време ти го натяквам? Средна и Източна Европа нямат армии, точно защото има ''мирен договор'' между Русия и Запада за гаранция. Това вече стана ясно видимо. Но процеса вече се прекрати. Всъщност процеса се прекрати още когато Русия премина в друга фаза. А ЕС я обгърна по граници.
Ама добре, че сега ауриса го няма, иначе щеше да се опита пак да ни затапи с някаква теория.
ПП: електра и нея я няма, за му подложи нежното си рамо. хихи
Последно редактирано от defender : 06-28-2016 на 14:16
влизам през няколко часа да се посмея, кво да пиша ;д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
истината е че докато Турция не влезе в Ес стабилност няма да има
Турция е единствения шанс на Европа да се справи с бежанците и самата Турция дава прекалено много спирайки ги до момента
Турция не веднъж е защитавала Европа и е закриляла християните и ще продължава да го прави
Нищо няма да стане, ако не приемем ислямска държавада не ни са сърдят.
И как точно ще се справите с бежанците. Нали като влезете в ЕС ще стане нещо като великото преселение на турци в Европа. От трън та на глог.
Турците първо да си цивилизоват обществото, а това минава и през модернизиране на исляма, чак тогава да мислят за ЕС.
Всички мюсюлмани трябва да станат като нашия форумен приятел Метх, тогава може и да имате шанс за ЕС.
Турция има най-силната икономика в Европа и вероятно най-силната армия което ще бъде сериозен тласък за ЕС
истината е че не Турция има нужда от ЕС а ЕС има нужда от Турция
и няма нужда да си цивилизоваме обществото ние си имаме своя Цивилизация която е дала много света
не си мисли че ще ни казвате как да мислим ние мислим по свой начин и това ни прави една от най-великите държави в цялата човешка история
относно исляма нали вашите ценности ни позволяват да вярваме в каквото си искаме?
Не забравяй, че Турция не е само Истанбул (и курортите), след Истанбул, в азиатската част, положението е много по-зле (културно, цивилизационно и всякак). Така съм чувал от приятели, които са били там. Даже не се спазват никакви правила за движение. За кво говорим.
ПП: Махленска работа.
Последно редактирано от defender : 06-29-2016 на 13:13
Турция (след Истанбул), в по-голямата си част е като един гигантски бит пазар в орландовци.
Помисли малко, един изящен, прелестен, възпитан, изкъпан европейски гражданин, като Ауриса, с модерно мислене и чорапогащник на мрежичка, как би се чувствал в такава среда.
хич не го виждам т`ва как Ше стане уе.
Последно редактирано от defender : 06-29-2016 на 13:19