.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ !

Помощ !

Добър вечер! Аз съм николай на 13 съм. Искам да ви споделя , че след абсолиутно всеки път като се прибера от басейн съм хремав и минава за ден а понякога за два . От както се помня не съм се прибирал от басейн без хрема. Помогнете какво да правя? Имунитет ли нямам / организма ли ми е слаб ? Или не трябва да правя някои работи на басейна какво правя аз: Гмуркам се носа ми понякога ми се пълни с вода ( рядко ) Изобщо не ми е студено... Питам приятелите си те ми викат не не съм хремав много рядко .... това значи , че не е от самия басейн
    ....
    Помагайте

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Може би слаба имунна система.. По-запознатите да си дадът мнението..

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от HexaneFTW Виж мнението
    Добър вечер! Аз съм николай на 13 съм. Искам да ви споделя , че след абсолиутно всеки път като се прибера от басейн съм хремав и минава за ден а понякога за два . От както се помня не съм се прибирал от басейн без хрема. Помогнете какво да правя? Имунитет ли нямам / организма ли ми е слаб ? Или не трябва да правя някои работи на басейна какво правя аз: Гмуркам се носа ми понякога ми се пълни с вода ( рядко ) Изобщо не ми е студено... Питам приятелите си те ми викат не не съм хремав много рядко .... това значи , че не е от самия басейн
    ....
    Помагайте

Нормално след като ти се пълни носа с вода,да ти се получи след това такива симптоми все едно да си наливаш в ушите вода и после да питаш,ама защо ме болят ушите или тече ми нещо от ухото.Избягвай да дишаш докато си под вода и всичко ще е ок.

Алергична реакция към хлора в басейна! Имам същата алергия и е мн досадно ама не е някъв голям проблем.

Цитирай Първоначално написано от miglenamarkova Виж мнението
    Алергична реакция към хлора в басейна! Имам същата алергия и е мн досадно ама не е някъв голям проблем.
    Az sym sushtiq ne se pritesnqvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си