Първоначално написано от evonik17 Ще я поканя, ако стане нещо стане== Пиши после,да кажеш! Да разбера/разберем дали съм дал правилния съвет
Първоначално написано от deitona22 Пиши после,да кажеш! Да разбера/разберем дали съм дал правилния съвет хахахахаха как да заговоря момиче ? - кажи и здрасти, а след това пиши дали е проработило
Първоначално написано от ДОТА хахахахаха как да заговоря момиче ? - кажи и здрасти, а след това пиши дали е проработило Пак ли ти ?Нямаш ли с кой да се заяждаш ? Като си толкова голям спец в заговарянето на момичета/жени,дай му ти съвет.
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ти ?Нямаш ли с кой да се заяждаш ? Като си толковаголям спец в заговарянето на момичета/жени,дай му ти съвет. да и каже здрасти и след това да пише за да знам дали съм помогнал
Първоначално написано от ДОТА да и каже здрасти и след това да пише за да знам дали съм помогнал Аз не казах ли същото ?
Първоначално написано от deitona22 Аз не казах ли същото ? ми аз от теб съм се учил за което съм ти много благодарен
Първоначално написано от ДОТА ми аз от теб съм се учил за което съм ти много благодарен Личи си.
Правила