- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пуснах си микровълновата на 2 минути и 70 секунди
И отброява 2:69, 2:68 ... 2:61, 2:60, 2:59поддържа до 99 секунди. Дано да се получи пица в микровълновата.
Също така ви пиша история. Този път ще се опитам да са доста по-изчерпателни камеотата, но ще видим.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Имам чувството, че пицата ми беше сурова затова я оставих за още време. Сега имам чувството, че е едновременно сурова и прегоряла. Микровълнова пица ftw.
Не искам да е много текст в една тема затова може да е на няколко теми, за да няма tl;dr
Ама гледам предишните и ми изглежда кофти, че някои хора толкова искаха камео а накрая едвам ги споменавам - Видях fear4o, биеше се с два полицая, оказа се че е приятелски бой, хахаха - и РДто ти свърши, историята сменя темата си.
> Birthday is in 3 days
> Write a birthday message
Второто е линк, който ме отвежда да пиша РД съобщение на стената на човека.
...
Фейсбук. Мразя те.
Почвам да пиша 2ра част. Отбелязвам, че ще има кратки камеота на потребители, когато алтернативата е да не ги включвам изобщо. Но и не е изключена възможността да има първо кратко камео, а после пълноценно включване.
Мета-инфо: Тая тема ще ми е Туитъра.
Таймстамп искам на микровълновата
Don't hate the hacker,
hate the code!
Очертава се да има още 2 или 3 части докато изчерпам темите, които искам. Май си струва след това да направя тема, в която да разкажа орязания content - имаше някои доста добри неща. Също така цитирам това, за да се вижда.
Ако сте в горния лист, кажете ако не сте доволни от споменаването и искате още - не гарантирам, но има висока вероятност да измисля нещо.
Тоест снимка? Клип? Как така? Кажи и ще доставя
////
> Yesterday was her birthday
> Write a message to ...
И второто е линк пак. Много умно, Фейсбук.
https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/top/
Хахахахахахах![]()