.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Черен екран след стартиране на уйндоус.

Момчета и момичета имам следния проблем-Снощи Nvidia ми предложи да ъпдейтна драйверите си,реших да го направя.Влязах в сайта и дръпнах ехе-то. Пуснах го да се инсталира и реших да легна да поспа защото беше доста бавничко.На сутрина когато седнах на лаптопа всичко което виждах беше един черен екран.Изключих го и пак го включих показва ми зареждането на уиндоус и след това черен екран.Пробвах преди зареждането на windowsa да дам ф2 и да го пусна чрез safe mode но не стана.Едно приятелче ми каза че има функция с която windows изтрива всички нови действия които са правени в периода на 2 дена.Понеже не разбирам много от компютри и ме е страх да бърникам моля ви обяснете ми как да си оправя проблема защото windowsa си го преинсталнах преди 1 месец и доколкото четох и разбрах в интернет проблема може да се оправи без преинсталация но си падам малко индианец относно въвеждане на команди и т.н.Процесора ми е 2.4 intel duo core, картата nvidia g105m guda 512 mb.На windows 7 съм.

Значи след стартирането на компютъра и преди да се появи знака с логото на Windows 7 - почваш да помпиш "яката" бутон "F8" от клавиатурата!!! Чрез бутон F8, а не чрез F2 може да се влезе под "Safe Mode". След като влезеш под сейф мод - отиваш в контролния панел и дейнсталираш драйвера на"Nvidia" който си инсталирал!!! Рестартираш компа и го оставаш да си зареди нормално... Windows-а сам ще намери драйвер за видео картата ти. След това по желание пак пробваш да ъпдейтнеш драйвера, като този път бъди пред компютъра да видиш какво става!

Повече от фен
    Мерси много братле , сега отивам да пробвам.И да наистина няма да допускам тази грешка повече !

Повече от фен
    Оправено е за което много благодаря.Но сега излезе едно формално проблемче.Цветовете на монитора ми не са такива каквито бчха някак си по ярки и някак си видео картата не ми върви толкова гладко или незнам.Сега пробвах да пусна игра и не тръгва??

Мега фен
    деинсталирай сегайшния драйвер и пробвай тези драйвери:

ако си с win7 32 кликни тук

ако си с win7 64 кликни тук
    Последно редактирано от npp : 02-22-2012 на 11:01

Повече от фен
    Значи влезнах в пропертиса на my computer и видях че е 64 битова система драпнах тези при иснталацята не трагват,пробвах с най новите направиха ми стария проблем с екрана.Сега какво да правя някакви идеи?

Град
    София

Smile

От официалният сайт на Nvidia можеш да потърсиш драйвери точно за серията на твойта карта. Също така можеш да го накараш да ти сканира системата и да ти препоръча удобен за нея http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us . Пробвай
    I love the sun for its purity and support!

Повече от фен
    Ами именно тази функция за автоматичното избиране на най-добрите дривери за лаптопа ми и на точно те ми правят стария проблем...g 102 m cuda ми е картата за мануал не мога да разбера коя категория да избера

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Значи влезнах в пропертиса на my computer и видях че е 64 битова система драпнах тези при иснталацята не трагват,пробвах с най новите направиха ми стария проблем с екрана.Сега какво да правя някакви идеи?
    след като не са тръгвали при инсталацията да не би да си дръпнал 32 битовия драйвер?

опитай пак с драйвера за win7 64 (клик)

ако не става тогава пробвай с този (клик)
    Последно редактирано от npp : 02-22-2012 на 19:20

Повече от фен
    Еее златен си брадаре!От 2-рия линк проварвя перфектно!Жив и здрав!

Yuliana
    Guest
    Здравейте и аз имам подобен проблем. Значи лап топа си работа като го пусна само дето е черен екран а и като цъкам ф8 не из ли за нищо, моля за помощ?

Мега фен
    от тва цъкане на ф8 си счупила интернета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си