- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- приказка без край
Майка се осъмнила, че бащата се забавил и отишла в гората и ги намерила. При вида на гледката застрелял вълка с драконов куршум и се самоубила.
но той не знаел за останалите животни и не се сдържал
чули охканията му и видели - баща и дъщеря си смесват кръвта а са от уж възпитаните човеци
еми щом човеците могат значи и ние можем си помислили и естествено таили такива мисли отдавна
и тоя път станала една такава оргия
някои даже си оставили вечерята за да я минат няколко пъти
14 години по късно храбрата човекомечкосвиня си вървяла и видяла един американски турист
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
а туриста се оказал pe6oskeiborda
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
туриста чул смях и се доближил
видял Karina.Ni от рицарите които казват Ни да се смее на няква тъпотия и и зашлевил два шамара да е по тиха защото някои хора в гората четат книги
няма само да и слушаме свинския смях все пак сме дошли тук за тишината сред чуруликането на врапчетата с глави на булдози и да гледаме как гущерите с котешки глави ловят мухи
и как мечките саламандри дебнат нещо да изядат или да изненадат сексуално
и как орлите булдози се бият за женските
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-30-2016 на 17:25
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
и вълчо чул от нейде плача на карина и си казал
-въх женско!
и се натопорчил
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.