.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 226

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Кхъм-кхъм, не ти вярвам.
    Еми нормално, ти вече си стигнала до заключението, преди да опознаеш човека, типично за всеки добър психолог.. Браво, заслужи си една близалка !

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Еми нормално, ти вече си стигнала до заключението, преди да опознаеш човека, типично за всеки добър психолог.. Браво, заслужи си една близалка !
    махни го този забавен аватар, и отивай да учиш биология и генетика че така като те гледам... стига си пускал подобни теми, а направи нещо полезно
    не знам от какво тесто си замесен но ако наиситна ти е толкова тежко, вземи си инжектирай potassium chloride и всичко да се приключва
    не знам с каква цел е тази тема, но определено и просташка
    както виждаш, само едни и същи образи (особено тази девствената) пишат в тази тема - нито има нормални постове, нито нищо!
    През лятото всяка двойка отива на море и НИКОЙ не се интересува от тази тема, която прилича на degloving
    Последно редактирано от AmxModx : 06-29-2016 на 18:09

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    махни го този забавен аватар, и отивай да учиш биология че така като те гледам... стига си пускал подобни теми, а направи нещо полезно
    не знам от какво тесто си замесен но ако наиситна ти е толкова тежко, вземи си инжектирай potassium chloride и всичко да се приключва
    не знам с каква цел е тази тема, но определено и просташка
    както виждаш, само едни и същи образи (особено тази девствената) пишат в тази тема - нито има нормални постове, нито нищо!
    През лятото всяка двойка отива на море и НИКОЙ не се интересува от тази тема, която прилича на degloving
    Извинявам се, че тази тема не подхожда на Вашите интелектуални вкусове господарке, другия път ще питам първо Вас дали може, преди да изразя личното си мнение по дадена тема !
    Последно редактирано от Maleficus : 06-29-2016 на 18:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си