ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от Dwyd96 Той ще пие ти ще го гледаш А мезе ще има ли?
Първоначално написано от Mana А мезе ще има ли? Ако донесеш,да.
Първоначално написано от deitona22 Мангата се чуди какво съм пил. как какво? бира естествено
Първоначално написано от deitona22 Ако донесеш,да. Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко конска пастърмица донеси и друго недей да носиш
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко 3ка кибапчита,3ка кюфтаци с лютеница и снежанка! Първоначално написано от YoungBloodZ как какво? бира естествено Само вода,сок и кафе....бира слез поправката.
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко Ако изпечете едно куче с ориз и аз идвам..
Първоначално написано от deitona22 3ка кибапчита,3ка кюфтаци с лютеница и снежанка! Ти му предлагаш мръвка, то иска кайма... Виж, за лютеница и снежанка съм съгласна!
Първоначално написано от Dwyd96 Ако изпечете едно куче с ориз и аз идвам.. Хвани някое от форумните и намери кой да ти го сготви
Първоначално написано от deitona22 Само вода,сок и кафе....бира слез поправката. защо? трябва да си трезвен защото ще учиш? кой заблуждаваш?
Първоначално написано от Mana Хвани някое от форумните и намери кой да ти го сготви Окей..
Първоначално написано от Mana Хвани някое от форумните и намери кой да ти го сготви Той си е хванал..попа и "деси" Първоначално написано от Mana Ти му предлагаш мръвка, то иска кайма... Виж, за лютеница и снежанка съм съгласна! Това ми се яде сега,иначе може пилешка пържолка! Пак със същите салати.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо? трябва да си трезвен защото ще учиш? кой заблуждаваш? Аз са се чувствам все 1 съм пил 2 бири...тренирах гръб у тая жега,абе мани.
Първоначално написано от deitona22 Той си е хванал..попа и "деси"
Първоначално написано от deitona22 Аз са се чувствам все 1 съм пил 2 бири...тренирах гръб у тая жега,абе мани. аз откакто съм се събудил се чувствам все едно съм пил 2 бири
Първоначално написано от Mana U got it ? Първоначално написано от YoungBloodZ аз откакто съм се събудил се чувствам все едно съм пил 2 бири Ти си перпаментно така..все пак караш кат мойта кола..и тя скапва
Първоначално написано от deitona22 U got it ? Ти си перпаментно така..все пак караш кат мойта кола..и тя скапва ама моята кола си е екстра!
Първоначално написано от YoungBloodZ ама моята кола си е екстра! Екстра есктра..и аз тей викам,после що никоя не се качва в нея.
Първоначално написано от deitona22 Екстра есктра..и аз тей викам,после що никоя не се качва в нея. аз корсата я ползвам само за работа! за това което ти спомена имам друга кола...
Първоначално написано от deitona22 U got it ? I do have my brain in place and it still proves to be working(unless we divide it in different sections)
Първоначално написано от Mana I do have my brain in place and it still proves to be working(unless we divide it in different sections) напрегаш ме...остава и кимчен да го схване.
соло трябва да си намери друго хоби
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от АгентМура АЗ ЩЕ СЕ САМОУБИЯ И ТОГАВА ЩЕ ОСЪЗНАЕТЕ, ЧЕ СТЕ МЕ ОБИЧАЛИ, КАТО ВИ СТАНЕ ЖАЛ!!! Let's go! Твърде жалкарско е да си мислиш, че някому ще е мъчно за теб.
Първоначално написано от АгентМура Ще се самоубия, но при едно условие... Прави каквото искаш. На никого не му пука.
Стига фарс.
Правила