ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем
Първоначално написано от deitona22 Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем Защо аз така казах.. Оспорваш ли ми решението?
Първоначално написано от Dwyd96 Защо аз така казах.. Оспорваш ли ми решението? Да! Избора трябваше да е ограничен до "да","наложително е" и "веднага"
Първоначално написано от deitona22 Да! Избора трябваше да е ограничен до "да","наложително е" и "веднага" Продължавай в същия дух.. Скоро ще си в концлагер
Първоначално написано от Dwyd96 Продължавай в същия дух.. Скоро ще си в концлагер Виж Леми кого сочи... той ще е там!
Първоначално написано от deitona22 Виж Леми кого сочи... той ще е там! Фотографа ли? Той умря миналия месец.. Беше с прерязано гърло, разпорен стомах, застрелян в главата с 3 патрона.. Самоубийство предполагам
Първоначално написано от deitona22 Защо има опция не ми пука за тях? Костенурките не пеят...ако запеят всички ще оглушеем Имаш право. Затова обявявам, че повече никой във форумното пространство няма да чуе как пее една костенурка. Грижа ме е за вашето здраве.
Първоначално написано от Indistinct Имаш право. Затова обявявам, че повече никой във форумното пространство няма да чуе как пее една костенурка. Грижа ме е за вашето здраве. Теб и грижа? Не върви.
Първоначално написано от deitona22 Теб и грижа? Не върви. Изкарваш ме зъл и безразличен човек.
Правила