ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от deitona22 Имах предвид оферта за пиене,ама щом не даваш таква оферта ,пас. Пак нямаш късмет - не пия
Първоначално написано от Mana Пак нямаш късмет - не пия Той ще пие ти ще го гледаш
Първоначално написано от Dwyd96 Той ще пие ти ще го гледаш А мезе ще има ли?
Първоначално написано от Mana А мезе ще има ли? Ако донесеш,да.
Първоначално написано от deitona22 Ако донесеш,да. Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко конска пастърмица донеси и друго недей да носиш
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко 3ка кибапчита,3ка кюфтаци с лютеница и снежанка! Първоначално написано от YoungBloodZ как какво? бира естествено Само вода,сок и кафе....бира слез поправката.
Първоначално написано от deitona22 3ка кибапчита,3ка кюфтаци с лютеница и снежанка! Ти му предлагаш мръвка, то иска кайма... Виж, за лютеница и снежанка съм съгласна!
Първоначално написано от deitona22 Само вода,сок и кафе....бира слез поправката. защо? трябва да си трезвен защото ще учиш? кой заблуждаваш?
Първоначално написано от Mana Кажи к'во искаш - пилешко, телешко, свинско, конско(ще видя малко зор с това), агнешко Ако изпечете едно куче с ориз и аз идвам..
Първоначално написано от Dwyd96 Ако изпечете едно куче с ориз и аз идвам.. Хвани някое от форумните и намери кой да ти го сготви
Първоначално написано от Mana Пак нямаш късмет - не пия Язък.Ще пиеме с bloodz. Първоначално написано от YoungBloodZ каква оферта? пропуснах ли нещо? Мангата се чуди какво съм пил.
Правила