.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Red face В новото училище !

Здравейте. От следващата учебна година постъпвам в ново училище. Бях си свикнала със стария клас и всички от там бяха много забавни, печени.. бяхме си приятелчета.. Ноо аз се притеснявам, защото принципно ми е трудно да завързвам бързо приятелства, срамежлива съм ужасно много и не знам как да го преодолея. Мисля, че всеки от вас е имал такива моменти в детството си. Моля ви споделете ваши интересни случки и съвети как вие се справяте със общуването и сприятеляването с нови хора, в нова среда.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Напий се, това привлича хората..

Или си намери "най-добър приятел" и не се отлепяй от него през цялото учебно време докато свикнеш с обстановката.

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Напий се, това привлича хората..

Или си намери "най-добър приятел" и не се отлепяй от него през цялото учебно време докато свикнеш с обстановката.
    +

И аз ще бъда така от следващата учебна година, но в крайна сметка не бива да се притесняваш. И помни - прави нови приятелства, но не забравяй старите

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lana20 Виж мнението
    Здравейте. От следващата учебна година постъпвам в ново училище. Бях си свикнала със стария клас и всички от там бяха много забавни, печени.. бяхме си приятелчета.. Ноо аз се притеснявам, защото принципно ми е трудно да завързвам бързо приятелства, срамежлива съм ужасно много и не знам как да го преодолея. Мисля, че всеки от вас е имал такива моменти в детството си. Моля ви споделете ваши интересни случки и съвети как вие се справяте със общуването и сприятеляването с нови хора, в нова среда.
    Знам, че ще ти е трудно, но се опитай да преодолееш срама и да не ти пука от другите, защото става по-лошо, когато те е срам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си