- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за фейка KaRiNa.Ni?
Сполучлив ли е или има още какво да се желае от този пендел?
Вива канари...!!
Хахах Забавен фейкски педерас си продължавай само че нищо не постигаш.![]()
Не се замислям хич кой е, но просто си личи по писане и по нападки върху потребители, които са едни от малкото 100% истински е фейк профил на някой чекиджия. Причината - завист, злоба + липса на внимание!
Вива канари...!!
Несполучлив фейк! Сега очакваме новорегистрирана KaRiNa.Ni!
Вива канари...!!
Кое и е добрето - псува като каруцарка ?! Да и имам и добрето аз тогава !
Нищожеството с многото профили,дето пише на всички че е фейк а и на момичетата,че са момчета няма нито едно доказателство,толкова е смешен. Това че са си направили регистрации от 10 профила от преди 5,6 години и са натрупали хиляди мнения,не го прави истински! Този форум мирише на ей такава мърша,като въпросния човек с 3-те профила в тази тема. И за това няма нови хора да се регистрират,а само едни и същи хора дето надвишават лимита за фалшиви профили.
Последно редактирано от KaRiNa.Ni : 06-29-2016 на 10:09
Благодаря ти мила,за защитата но тези хора в коментарите са едни и същи с многото регета,няма защо да им се обясняваш.Фей к е този дето в коментарите има 3 профила негови,само и само да ме обижда,но аз не се обиждам,така лесно от някакъв си болен мозък,дето стои във форума и хейтва по цял ден.На такива нищожества,не трябва да се обръща и грам внимание!