.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Гей си търси момиче за приятелка

Здравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста момичета и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
    Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.
    Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
    Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел секс и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.
    И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.

Мега фен Аватара на baby_baby
    ужас

leo999
    Guest
    Като в намериш ми пиши. Отдавна искам да чукам мъжко и женско дупе докато са заедно. Ще се радвам да ми правите свирка едновременно.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Пиши, може да си направим анадолска четворка даже

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Пиши, може да си направим анадолска четворка даже
    Ако и аз се включа ще трябва да намерите още един, че да стане оргия

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ким, ако не ти хареса, да не вземеш да ги екзекутираш после?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ким, ако не ти хареса, да не вземеш да ги екзекутираш после?
    Няма бе.. Ще ги пратя да си играят с кучетата... Ако не вярваш, питай чичо ми- генерала..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Трябва ли ви праведен християнин? Отказвам се от поста.

Аз съм травестит и мечтая с момиче да ходя по магазините за дрехи. Жените трябва да се кефят, че има мъже експертни по модата.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    ужас
    Аз съм травестит, като автора само, че хетеросексуален. Една интелигентна жена трябва да оценява добре нагласеният мъж.

То стана много модерно да си хетеросексуален педал

Да повдигна малко темата...

Цитирай Първоначално написано от pavkata_1 Виж мнението
    Да повдигна малко темата...
    Избягвай да я повдигаш щото има доста желаещи да те "повдигат" и то не виртуално, а реално.

Здравей. И аз съм гей, но мисля че няма да намериш отговор на въпроса в този форум...Или в какъвто и да е бил в България. За съжаление повечето Българи са хомофоби (което е тъжно) и можеш да го видиш от самите коментари по-горе. Надявам се и мен да не ме напсуват, защото никой не си избира сексуалността. Пожелавам ти късмет

Цитирай Първоначално написано от Waves Виж мнението
    Здравей. И аз съм гей, но мисля че няма да намериш отговор на въпроса в този форум...Или в какъвто и да е бил в България. За съжаление повечето Българи са хомофоби (което е тъжно) и можеш да го видиш от самите коментари по-горе. Надявам се и мен да не ме напсуват, защото никой не си избира сексуалността. Пожелавам ти късмет

Много прав си мой. Но от гей до гей има разлика. И аз падам леко по средата ама на OP му е много зле работата щом иска да се облича като жена и да се гримира

Да повдигна леко темата.

Аз лично супер много се кефя на бисексуални и хомосексуални мъже. Причината е ,че са много по-отпуснати и забавни . Имам такива приятели ,но не го показват открито ,понеже ги е страх да не бъдат отхвърлени от обществото ,а би било супер да забиваме мъже заедно или да ми помага при избора на бельо хаха

Можете заедно да обсъждате и преоткривате магията на аналната любов.
    Welcome to the Jungle...

Може и ти да се включиш

Не мерси. Изброените неща не представляват интерес за мен.
    Welcome to the Jungle...

Нормално ха и все пак това не означава да се шегуваш с интересите на останалите

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    И ви харесва да ви ръчкат отзад!?

Харесва им да се правят на интересни. Хомо пичове разберете, нормалните мъже ги боли кура за вас така че чупката.

Да повдигна леко темата.

От кой град си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си