- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гей си търси момиче за приятелка
Здравейте, пиша тук защото смятам че във форума има доста момичета и някоя може да и хареса начина за забавление/общуването които предлагам. М съм, бисексуален. Търся си мадама с която да сме приятел(к)и и която да ме научи как да се обличам в женски дрешки, да ме научи да се червисвам, гримирам и т.н. Тоест - нещо като приятелки-тинеджърки, които се учат една друга на тайните на женствеността и си споделят разни неща.
Мадамата няма значение от кой град е, тъй като не ми е проблем да пътувам из цялата страна.
Ако някоя има интерес - моля пишете ми на лични.
Темата няма сексуален характер, не е обява за запознанство с цел секс и прочие - просто се интересувам от приятелство и известни уроци в тънкостите на някои неща. От тази гледна точка смятам че не нарушава правилата на форума и се надявам да не бъде изтрита от някой модератор.
И моля от хората които нямат интерес - без безсмислени коментари относно сексуалността ми. Аз съм такъв какъвто съм и не Ви поучавам за вашия сексуален живот, така че бъдете така добри и Вие да не го правите за моя.
Като в намериш ми пиши. Отдавна искам да чукам мъжко и женско дупе докато са заедно. Ще се радвам да ми правите свирка едновременно.
Ким, ако не ти хареса, да не вземеш да ги екзекутираш после?
Welcome to the Jungle...
Трябва ли ви праведен християнин? Отказвам се от поста.
Аз съм травестит и мечтая с момиче да ходя по магазините за дрехи. Жените трябва да се кефят, че има мъже експертни по модата.
Да повдигна малко темата...
Здравей. И аз съм гей, но мисля че няма да намериш отговор на въпроса в този форум...Или в какъвто и да е бил в България. За съжаление повечето Българи са хомофоби (което е тъжно) и можеш да го видиш от самите коментари по-горе. Надявам се и мен да не ме напсуват, защото никой не си избира сексуалността. Пожелавам ти късмет![]()
Да повдигна леко темата.
Аз лично супер много се кефя на бисексуални и хомосексуални мъже. Причината е ,че са много по-отпуснати и забавни . Имам такива приятели ,но не го показват открито ,понеже ги е страх да не бъдат отхвърлени от обществото ,а би било супер да забиваме мъже заедно или да ми помага при избора на бельо хаха
Можете заедно да обсъждате и преоткривате магията на аналната любов.
Welcome to the Jungle...
Може и ти да се включиш![]()
Не мерси. Изброените неща не представляват интерес за мен.
Welcome to the Jungle...
Нормално ха и все пак това не означава да се шегуваш с интересите на останалите![]()
И ви харесва да ви ръчкат отзад!?
Харесва им да се правят на интересни. Хомо пичове разберете, нормалните мъже ги боли кура за вас така че чупката.
Да повдигна леко темата.