.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Приложна математика

Ще уча Приложна математика и информатика в ТУ София. За тази специалност съм чувала, че е много трудна математиката. Дали ако ходя редовно на лекции, уча и решавам задачи ще мога да си взимам изпитите или пак може да ми е много трудно. По-лошото е, че съм от езикова гимназия и не съм имала много часове математика, но заради предварителния в ТУ прочетох едни неща от 2-ро равнище и изкарах 4,50. С това което прочетох няколко дни преди изпита и със справочника който дават да се използва се оправих с повечето задачи. Разбрах, че дават и на изпитите по висша математика да се използват справочници. Задачите май няма да са ми трудни, но са ми казвали, че изпитите по теория са много по-трудни. Така ли е? И вярно ли е, че ако някой който е на общежитие и влачи повече от 2 изпита го гонят от общежитието докато не си изкара изпитите?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не бъди толкова сигурна, че задачите няма да са ти трудни. Трябва решаване, иначе нищо няма да направиш. Доказателствата не са труди в по- голямата си част. Само по математически анализ в началото изглеждат малко объркващи и неинтуитивни, но като им свикнеш не би трябвало да има проблем.
    На другите ти въпроси не мога да отговоря, т.к. не съм от ТУ.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Колко пъти смяташ да я пуснеш тая тема -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си