- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Някой запознат ли е с регресиите в минали животи?
Ако някой иска да си говорим затова да ми пише.
няма минали животи, има минали вечности
онези регресии са разни измислици на "тъмнината"
Не го слушай тоя религиозен фанатик,разбира се че има прераждания.Те са един основните принципи на живота.
Миналите животи не се помнят с една цел и тя за да живееш по лесно в този.Ако помниш всички хора който си обичал ще искаш да се върнеш при тях..ще разбереш че си имал едно друго семейство и ако си умрял на ранни години дори тези хора може да са още живи...а това може да обърка и твоя и тяхният живот.До миналите си животи на човек му се да дава да стигне като само ако е достатъчно развит и ги приеме спокойно като отминал опит, а не напълно емоционално, защото може да го съсипе тази информация.
Миналите животи понякога са на други планети и в други слънчеви системи.Те също така може да са много назад във времето, а не последователни.Може да са паралелни едни на други.
Спомени за минали животи може да видиш на сън.Как ли ?
Много просто в сънят повечето пъти човек е наблюдател..той наблюдава себе си отстрани,да човек чувства това което другият аспект от него преживява напълно ,усещаш чувстата му,чуваш мислите му и прочие...Тогава ти се показва или твой минал живот или твой паралелен живот.Защо по време на сън ли ? Много просто.Йогите и другите който медитират ,стоят неподвижно и не мислят за нищо просто дишат,докато не почнат да усещат чуват и виждат неща който не ги създава ума им.Когато спят някои хора заспиват в една поза и в продължение на часове не мърдат,те също не мислят защото ума спи,но духа работи.
Регресиите ,имах една приятелка ,тя беше при Христо Нанев,не беше много очарована...той е един едиг голям ум.Но честно казано това не и помогна много в тоя живот че знаеше 3 минали нейни живота.Въпрос на личен избор е.
Ако имаш други въпроси по подобни теми ,може да ме питаш всичко.
Последно редактирано от GuardianAngel : 07-17-2016 на 08:01
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Може да има. няма човек който знае всичко..
GuardianAngel, само глупости дрънкаш. Кажи си й направо, че искаш контанкт с нея, ама не е нужно да говориш простотии.
Накратко, мини на ЛС.
Непросветлените да не ми говорят,вярвай си в религията живей си в рамките на Земята и не ме занимавай че ако те почна ще заекваш опитвайки се да цитираш жалките пасажчета от книжката за манипулация на съзнанието.Всички сме Звездни същества ,ти като искаш да си живееш СЛУЖЕЙКИ на БОГОВЕТЕ заповядай.Аз не служа на никой,смърт няма има преминаване на енергията от едно състояние в друго доказано от физиците !
Не искам лично съобщение ,ако искаш щях да и пиша там,нямам интерес към момичето като към момиче.
http://www.parallelreality-bg.com/st...-12-27-38.html
ей тва е специално за теб,опресни си знанията за библията и не приемай нищо буквално
Мда..то всичко което, не го пише в оная книга е секта, а вие сте единствените които казвате истината или поне така ви е удобно да вярвате,имаш 1 книга докажи я ! Няма как понеже няма нито едно доказалтество,доказателст о за други раси и цивилизаций на Земята колкото искаш...но да разбира се ,секта е щом казваш.
Аз имам спомени от предишните си животи.Ти като нямаш си е твой проблем.Въпросът обаче е че цивилизацийте който са в нашата галактика са милиони години по напреднали от нас, ако искат да ти покажат едно блато ,че е езеро ще го направят и ще вярваш понеже не поставяш нищо под съмнение и вярваш на всичко сляпо.Хора като теб са лесно управляеми и манипулирани.ТЕ са ни създали..няма Бог и такива простотии, всичко е генно инжинерство и както ние можем да правим генетично животни и да развъждаме растения така и те го правят с хуманоидни форми.Чудесата който би изтъкнал са просто напреднали технологии и развити духовни същности.
Само се замисли, хората около теб се опитват да те използват и понякога успяват, а какво остава за цивилизации по стари от нас с хиляди години..ти си една пионка в ръцете им ...
Дори да приемем, че сме експеримент на напреднала цивилизация, тогава те откъде са се взели? И така докато се стигне до началото. Как е възникнала според теб първата цивилизация? Какво е било в началото?
единичната вечност е пълното редуване на различните събития на вечността без повторение, подобно на събитията в един пълнометражен филм, които не се повтарят докато филмът не започне отначало, колкото и пъти да бъде гледан няма да бъде видяно нищо ново от онова, което вече е било възпроизведено преди, така е и (с) единичната вечност, период по-дълъг от хилядолетие, подобно на хилядолетието, което е по-дълго от едно столетие, тя започва там където свършва, и по своята същност представлява възпроизвеждане на вариациите на различните възможни събития до пълното им изчерпване с акцент върху позитивната форма на съществуване благодарение на истинския Бог - всичко се повтаря, само позициите на душите се сменят последователно...
за сравнение, "кармата" включва т.нар. "три гуни", които водят душата до кармични дългове, вследствие на което тя преминава през 8 400 000 раждания (в), суетни форми на съществуване и смърти, което е един полуцикъл на т.нар. "самсара", кръговрат на реинкарнационна еволюция и (реинкарнационна) дееволюция, включващ всяка душа на вселената, която на теория все още не се е освободила (напълно) от него, понеже не се дава пълна гаранция, че която и да е душа ще успее някога да се освободи от "самсара", и всичко това се случва в рамките на една огромна вечност...
Богът на първото учение е Истинският, защото, за разлика от богът на "кармата", не е зверски експлоататор, но прави всичко, което е по силите Му, и което въобще е по силите на най-могъщия Бог, за да осигури душите с изобилен и вечен живот, докато богът на кармата би могъл да прекарва душите през цикъла на самсара в продължение на трилиони на трилиони години само и само за да извлече максимална полза за себе си като ги експлоатира всячески по безмилостен и садистичен начин...
Експлозията разтърсила Небитието на Празнотата.
Първична „същност‖ била изхвърляна насилствено навън. Подобно на един прастар океан, вълна след вълна се
разбивала навън в черната яма на Празнотата. Небитието съзряло Хаоса, Хаосът се излял в Небитието.
Когато прастарите води шурнали навън, реки от черна „същност‖ се завъртели заедно, образуващи
огромни водовъртежи. Когато водовъртежите се завъртели навътре, „същността‖ се кондензирала в облаци от
газ. Супернагрети искри от силите на свиване в ядрото на водовъртежа, подпалили бързо изпаряващите се
облаци. Експлозия след експлозия образували огромни метеори, супернови от блестящи червени и звезди-
джуджета от пламтящо синьо. Подобно на острови във водите на „същността‖, се образували звездите от
водовъртежите във въртящите се галактики. Отново и отново се повтарял процесът в Празнотата... още веднъж
и още веднъж се раждала нова Галактика.
След време една от тези галактики щяла да бъде позната като „ЕРИДАНУС”. Това е историята
на една малка част от ЕРИДАНУС... и на един малък свят, познат ни като ЗЕМЯТА.
Спомням си че веднъж намерих клип в ютуб, чрез който можело да разбереш за миналите си животи, посредством някакъв вид хипноза. Според мен това е една изкривена версия на стандартната хипнотерапия, където след като човек е хипнотизиран, се прави тест за асоциации. Та в този клип също имаше такова асоцииране, което уж намеквало кой си бил в предния си живот. Според мен това са глупости, но доколкото разбрах в по-миналия си живот съм бил американец роден някъде през 50-те, дори се видях с белите маратонки, дънките, ризката и хипи прическата. За по-миналия си живот успях само да разбера, че съм бил немски войник, умрял в Сталинград.
Та, просветената, ако може да споделиш, това с хипнозата и асоциациите установена практика ли е сред тези, които те връщат в минали животи?
Знам, но има и бях свидетел на доказателства... мисля че няма една истина, мисля че всичко е комбинирано...
Има друга истина...
Вярвам и в Бог и в преражданията, вибрационната Вселена, аурите... всъщност всичко се нарежда и нещо вътре в мен ми казва че това е истина. Не можеш да ме разубедиш вече съм го доказала на себе си.
Inewton трябва да ти пратя истината за Исус Христос и защо той е специален.