- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Някой запознат ли е с регресиите в минали животи?
Я, намирало се и още някой-друг мислещ.
Между другото, като чуя някой да каже "Не служа на никого" и ми става доста смешно.Но няма значение, важното е, че посоката на мислене е доста по-правилна от на забулените.
Последно редактирано от Agartha : 07-20-2016 на 08:54
Знаеш ли, че Митьо Пищова също е типично шефче.
Сърби, сърби.Гадно е да караш коли втора употреба и да те е яд, че бавят заплатите на вашите, нали?
![]()
А бил ли си с манекенки в джакузи, тогава не ми се прави на тежък. Даже и по телевизора не се те давали. Аматьор.
За какво са ми скъпи коли за да си направя кефа? Например ние ходим по морето на стоп и палатки, от Резово до Дуранкулак съм бил и сме си прекарвали супер, ама тва ти никога няма да разбереш. Щото си материален инфантил, сигурно ако те ухапе комар на плажа ще се разревеш, ако не се намажеш с мехлем за 100 лв.
Харесваш ми. Глупав си, доказваш го, но и не се притесняваш от това. Радвам се на такива хора. Ще започна да те уважавам накрая, да не повярва човек.
Между другото, льольо, на палатки на Резово и на места, където дори не си чувал, съм ходил преди да ти отрежат пъпната връв от мама, и още ходя, и ще продължа да ходя. И да казваш на човек с пари колкото цялото ти ограничено въображение не може да си представи, че е материален при условие, че ползва градски транспорт почти редовно, има телефон за 400 лв и носи дрехи за не повече от 25 лв (ако не съм на среща по работа), е доста плитко и ограничено. Поинтересувай се малко и тогава говори, защото си доста смешен. В началото имаше и други като теб, които се заяждаха с мен, но поне си направиха труда да поговорят с мен и да разберат що за човек съм, та да не дават глупави предположения като твоите. Но отново повтарям - уважавам хора, които не се притесняват да се показват какви са. Давай, трябва хората да са открити, а не лицемери.
То, че ще е трудно да спра да те иронизирам и да ти се присмиваме тук целия офис - трудно ще е, но мърлявите ти разсъждения започват да дразнят не, защото си прав, а защото продължаваш да тъпчеш на едно място. Ей това вече не го харесвам - хора, които тъпчат на едно място. Дай малко развитие де.
Последно редактирано от Agartha : 07-20-2016 на 14:47
сигурно и крадете от държави поръчки, знаем ги схемите.
Освен в пряк пост специално към теб, и то доста демонстративно, някъде видял ли си да се хваля? И като цяло какъв е смисълът да се хваля пред някого с каквото и да е, щом съм във форума със съвсем друга цел? И още веднъж:
Дай малко развитие де.