- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване и оформяне
Здравейте, хора.
Момиче съм, на 18г., иска ми се да отслабна, защото имам много мазнини по тялото си, конкретно по дупето и бедрата. Разбира се, нагоре също имам но са значително по-малко. Не знам на какво се дължи този факт да дебелея в долната част на тялото, като не водя заседнал начин на живот. Всеки ден излизам и се разхождам. Избягвам да ям сладките храни и газираното, ходих при диетолог и ми предложи да ми направи хранителен режим, като това ще ми струва 100лв. и аз прецених, че мога и сама да си изготвя такъв. Ако някой може да ме посъветва какво да направя още, за да може да се чувствам добре в тялото си, защото наистина не ми харесва как изглеждам в момента. От скоро почнах да ходя на фитнес, висока съм 167см и тежа 64кг. Ще се радвам да ме посъветвате какво да направя.![]()
превърни мазното в мускули
тренирай с големи тежести
запиши се да тренираш борба
и не се заблуждавай, че разходките помагат
освен ако се разхождаш в гората и бягаш от мечки
или се бориш с мечки, тва ми се струва по-вероятно
Какъв е смисълът да не ядеш сладко и да не пиеш газирано, ако ядеш пържени картофи и мазни манджи... Хубаво е, че си започнала да тренираш, но само с това не става за съжаление, трябва да ядеш качествена хранаинформирай се, в интернет има много писано по тази тема и не не за тридневни диети, а за здравословно хранене! Късмет!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Мазното не става на мускул.
Ще обясня ба кратко един прост принцип който ще почна.
Разделяме всяко хранене на две:
Една част месо, яйца, кашкавал или сиренце в количество колкото една твоя длан.
Втората част е до три длани нисковъглехидратна гарнитура(зеленчуци или варива) или високовъглехидратна такава (макарони, картоф или ориз).
Идеята е да смесваш две храни на ядене. Идеята на тези пропорции са като на равномерно балансирана диета с всичко позволено в нея. Предвидени са мултивитамини веднъж дневно и 1000mg рибено масло.
Във фитнеса трябват високо интензивни базови тренировки с 10-15-20 повторенив според тежест и интензивност. Може кардио и HIIT да прибавиш. Променяй тренировките ежедневно.
Ако почваш спорт истината е джудо или самбо. Внимавай какво правиш защото данните на тялото ти не изглеждатт зле, изгледа е нещо друго.