- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто не мога да си обесня какво се случва ...
За всеки случай вземи го окови с една по-здрава верига, в една по-стабилна клетка и изяж ключа за всеки случай.
Не знам приятеля ти точно какъв е, но се забелязва, че постоянно се опитваш да му даваш наклон на оная работа, да го командориш и да го задушаваш. Досадно е и ще ти скапе връзката...
Дори и аз на моменти започнах да усещам някакво такова държание, но в доста по-лека от твоята форма напоследък от една девойка, с която сме си просто приятели и попринцип си е печена.
Аз лично не се смятам за доминираща личност, но установявам, че подобно доминиращо отношение на моменти вътрешно страшно ме нервира и дразни. И затова се опитвам добронамерено и с намекченца и уж бъзици и лигни да го секна. Като за начало сякаш успявам.
Та си прави и ти изводите. Следи го, наблюдавай го, но не го домирай постоянно и не се дръж като кърлеш. Както ти, така и той има нуждата от лично пространство. А пък това, че не харесваш приятелите му си е лично твой проблем и поне от уважение към него трябва да направиш някой и друг компромис, а не непременно да се опитваш да го накараш да ги зачеркне, защото ти така си решила, че искаш. Току виж зачеркнатата може да се окажеш и ти...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-30-2016 на 22:48
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!