- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Viaticum
Аре изчезвай вече ве, от няколко месеца вече го напускаш тоя форум. Чак пък и тема направил, все едно папата ще изпращаме.
И какво точно трябва да възкръсне в тоя раздел? Някакви сериозни дискусии на фона на масирания shitposting от разни тролове еднодневки? Това място от години е злокачествено образувание с долнопробен тип религиозни елементи и ти с нищо не си допринесъл за подобряването му. Тъкмо обратното. Дори нпп, божествената светлина на раздела, вече не пише. За него защо няма тема за сбогуване?
Последно редактирано от HetzersGonnaHetz : 07-01-2016 на 12:52
Падни на коленца да ми направиш фелацио, мърша...
Нютонче, поласкан съм.. Чакаме те да се върнеш.. Ако не се върнеш късмет с университета и реализацията.. Ако не успееш да се реализираш, имам приятел който държи няколко дюнерждийници в Сандански и Петрич и ще те уредя да почнеш.
Късмет с колежката от 2 курс.. Може и да липсваш...
![]()
Разликата е в това, че в неговото изказване, той се обръщаше само към тебе и се аргументираше каква е причината (според него), а ти замеси и други хора, като не назова конкретни причини - просто деградивен опит за обида, а той назоваваше причини. А вече доколко е прав или не, е друг въпрос.
Последно редактирано от defender : 07-01-2016 на 22:30