.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Тема: Viaticum

Hybrid View

Сега виждам че повечето от бананите са махнати, явно са били само за 24 часа или бореца за социална справедливост се е отказал. Толкова типично...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HetzersGonnaHetz Виж мнението
    или бореца за социална справедливост се е отказал. Толкова типично...
    Какво имаш предвид под това че е "толкова типично"? Мерси!

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Какво имаш предвид под това че е "толкова типично"? Мерси!
    Имам предвид че са путки. Могат да се правят на интересни само зад клавиатурата и с модераторски права. Тоя специално е голяма мишка, дори нямаше смелостта да го напише в модераторската тема, още по-малко пък смелоста да излезе в открит дебат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HetzersGonnaHetz Виж мнението
    още по-малко пък смелоста да излезе в открит дебат.
    Еее, човече, с тебе в открит дебат, не е лесна работа да те надфилософства човек. Ти сигурно си емблемата на философията в тоя раздел.

той е решил да подхожда прагматично и директно.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Еее, човече, с тебе в открит дебат, не е лесна работа да те надфилософства човек.

той е решил да подхожда прагматично и директно.
    Не е нужно да си прав и да имаш аргументи, за да имаш поне малко достойнство и да застанеш лице в лице с човек. Имал съм много такива случаи. Но дори и без дебат, дори и написаното от мен да не го засяга лично, а просто да ме баннва защото си мисли че това му е работата, дори и тогава, поне малко коректност да прояви и да го обяви в темата както си трябва - кой, как, защо и за колко време е баннат. Точно по това съдя, че е просто butthurt. Иначе нямаше да баннва всеки нов профил само защото съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си