Първоначално написано от Meth Где бягаш бре ?! Аз още щях да ти доказвам, че Бог не съществува... П.С. Дълбоко съм засегнат, мен не си ме споменал в прощалните си писанки. Не беше ли вярващ мюсюлманин? И мен не ме спомена, споко
Пуснали са дримвалкер от диспансера ! Или е избягал/а !
Първоначално написано от Грозния Пуснали са дримвалкер от диспансера ! Или е избягал/а ! Не съм тя. Липсва ми.
Първоначално написано от Meth Не съм тя. "Гузен негонен бяга!" Ако не си - що не го докажеш ?
Първоначално написано от Грозния "Гузен негонен бяга!" Ако не си - що не го докажеш ? Как ще го докаже?
Първоначално написано от Indistinct Как ще го докаже? Снимка на която държи листче с никнейма си !
Първоначално написано от Грозния Снимка на която държи листче с никнейма си ! Това отново може да бъде манипулирано.
Първоначално написано от Грозния Снимка на която държи листче с никнейма си ! Ъ,то и аз мога да се снимам с листче и да пише "грозния".
Първоначално написано от Liora Не беше ли вярващ мюсюлманин? И мен не ме спомена, споко Бях...бях. Вече не съм. Тцтцтц.
Правила