- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Аз съм момче на 16 <3
Знам, че това , което ще напиша е малко банално. Но обмислям да поканя едно момиче от моя клас на среща. С две думи нз какво да правя.
1. Как да завържа разговор. Сега повечето ще кажат според човека, но като не ми се получи и започвам да се притеснявам и след това, и да се излагам.
2. Значи някой казват , че аз трябва да платя, други че всеки си плаща неговото. Какво да направя??
3. Ако я заведа на кино примерно добре ли ще направя, ако и хвана ръката или прегърна?
4. Като си я изпращам ще сгреша ли, ако я целуна по устата или няма значение??
Ще съм ви много благодарен за всичко!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от slaviboy : 07-01-2016 на 23:44
Wow повечето въпроси имат мноого просто решение
1. Ако ще се притесняваш измисли си някакви теми за разговор, или я питай какво харесва тя за да може тя да говори повече за да успееш да завържеш разговор.
2. Ще й направиш добро впечатление малко или много това е кавалерство.
3. Да й хванеш ръката добре, но за прегръдката трябва да видиш как вървят нещата до тук и да решиш дали ще е удачно да го направиш
4.никога не го прави на първа среща, тя ще те целуне когато е готова за това, разбира се ако стигнете до там..
1. Пич, отиди до нея, поздрави я, питай я нещо. Например как е... Говорете си нещо за училището или за класа, а после я покани на среща.
2. Ти трябва да платиш и за нея. Ако тя си плати, не знам какво може да ти помисли за теб.
3. Хвани ръката й, даже може да я погалиш.
4. Разбира се, че трябва да я целунеш. Тук може да й кажеш, че я харесваш. Ама й го кажи след целувката.
Благодаря ви за помоща. Някой друг да каже нещо??![]()
1. Говорете си за хората от училище, общи приятели, филми, музика или местата където сте ходили или искате да отидете на екскурзия. Момичетата харесват такива неща. По-нататък ако нещата потръгнат, може да си говорите и за други сериозни теми.
2. Не е задължително ти да платиш, но е препоръчително. В началото излезте за по едно кафе, не се хвърляйте на вечеря в ресторант, която ще излезе скъпо.
3. Добре ще е, само не я обарвай по интимните части веднага и на първата среща. Може да я отблъснеш и да те помисли за какво ли не.
4. Ако сте изкарали добре и тя е в добро настроение, като я изпращаш може да се приближиш и леко да я целунеш по бузата. На първа среща е рано за целуване в устата, както ти казах по-рано, може да я отблъснеш с това. Изчакай някоя от следващите срещи.
Успех!
Хахах всички малки си мислят,че е хубаво да си хванеш гадже от класа,да ама не...ако ти откаже какво правиш?! Или ок започнете да ходите и след 2,3 месеца скъсате ти как ще я гледаш в час или пък тя теб?! От работно място не се хваща гадже,от даскало също както и от школи и ансамбъли в които танцуваш или пееш поради простата причина,че такива връзки не продължават дълго,както и неловкото гледане и поздравяване от няма как.