.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    slaviboy
    Guest

Първа среща

Аз съм момче на 16 <3

Знам, че това , което ще напиша е малко банално. Но обмислям да поканя едно момиче от моя клас на среща. С две думи нз какво да правя.

1. Как да завържа разговор. Сега повечето ще кажат според човека, но като не ми се получи и започвам да се притеснявам и след това, и да се излагам.

2. Значи някой казват , че аз трябва да платя, други че всеки си плаща неговото. Какво да направя??

3. Ако я заведа на кино примерно добре ли ще направя, ако и хвана ръката или прегърна?

4. Като си я изпращам ще сгреша ли, ако я целуна по устата или няма значение??

Ще съм ви много благодарен за всичко!!
    Последно редактирано от slaviboy : 07-01-2016 на 23:44

Супер фен Аватара на fanton1
    Wow повечето въпроси имат мноого просто решение
    1. Ако ще се притесняваш измисли си някакви теми за разговор, или я питай какво харесва тя за да може тя да говори повече за да успееш да завържеш разговор.
    2. Ще й направиш добро впечатление малко или много това е кавалерство.
    3. Да й хванеш ръката добре, но за прегръдката трябва да видиш как вървят нещата до тук и да решиш дали ще е удачно да го направиш
    4.никога не го прави на първа среща, тя ще те целуне когато е готова за това, разбира се ако стигнете до там..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от slaviboy Виж мнението
    Аз съм момче на 16 <3

Знам, че това , което ще напиша е малко банално. Но обмислям да поканя едно момиче от моя клас на среща. С две думи нз какво да правя.

1. Как да завържа разговор. Сега повечето ще кажат според човека, но като не ми се получи и започвам да се притеснявам и след това, и да се излагам.

2. Значи някой казват , че аз трябва да платя, други че всеки си плаща неговото. Какво да направя??

3. Ако я заведа на кино примерно добре ли ще направя, ако и хвана ръката или прегърна?

1. Пич, отиди до нея, поздрави я, питай я нещо. Например как е... Говорете си нещо за училището или за класа, а после я покани на среща.
    2. Ти трябва да платиш и за нея. Ако тя си плати, не знам какво може да ти помисли за теб.
    3. Хвани ръката й, даже може да я погалиш.
    4. Разбира се, че трябва да я целунеш. Тук може да й кажеш, че я харесваш. Ама й го кажи след целувката.

slavviiboyy
    Guest
    Благодаря ви за помоща. Някой друг да каже нещо??

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slavviiboyy Виж мнението
    Някой друг да каже нещо??
    тия двамата над теб не са пипали цица
    слушай ги, ако искаш и ти да не пипаш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    тия двамата над теб не са пипали цица
    слушай ги, ако искаш и ти да не пипаш
    Защо ти не му дадеш съвет, като си толкова отворен и си пипал много цици. Големият сваляч. Хайде, дай му съвет и ще те видим.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Хайде, дай му съвет и ще те видим.
    ще го посъветвам да не те слуша
    тва е повече, отколкото ти можеш
    да направиш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ще го посъветвам да не те слуша
    тва е повече, отколкото ти можеш
    да направиш
    Защото не можеш да му дадеш собствен съвет. Ние нали не сме свалячи? Ти, като си голям сваляч, дай му бе. Или единствените цици, които си пипал, са тези на майка ти.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София

1. Говорете си за хората от училище, общи приятели, филми, музика или местата където сте ходили или искате да отидете на екскурзия. Момичетата харесват такива неща. По-нататък ако нещата потръгнат, може да си говорите и за други сериозни теми.

2. Не е задължително ти да платиш, но е препоръчително. В началото излезте за по едно кафе, не се хвърляйте на вечеря в ресторант, която ще излезе скъпо.

3. Добре ще е, само не я обарвай по интимните части веднага и на първата среща. Може да я отблъснеш и да те помисли за какво ли не.

4. Ако сте изкарали добре и тя е в добро настроение, като я изпращаш може да се приближиш и леко да я целунеш по бузата. На първа среща е рано за целуване в устата, както ти казах по-рано, може да я отблъснеш с това. Изчакай някоя от следващите срещи.

Успех !

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Аз съм момче на 16 <3

Хахах всички малки си мислят,че е хубаво да си хванеш гадже от класа,да ама не...ако ти откаже какво правиш?! Или ок започнете да ходите и след 2,3 месеца скъсате ти как ще я гледаш в час или пък тя теб?! От работно място не се хваща гадже,от даскало също както и от школи и ансамбъли в които танцуваш или пееш поради простата причина,че такива връзки не продължават дълго,както и неловкото гледане и поздравяване от няма как.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си