- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
Здравейте, трябва ми някой който може да хакне файсбук профил. Знам че много ще се възпротивят, но ме интересува някой може ли да ми помогне? Ако ли не, ще търся помощ другаде.
мога да го направя срещу заплащане
колко предлагаш?
Ти колко искаш?
дай оферта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Във интернет има толкова туториали как да направиш сайт-призрак приличаш на фейсбук..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ориентирай се към човек,който наистина разбира от тези неща а не да си правиш вятър на устата с тези "хакерчета".... Фейсбук може лесно да се хакне стига да знаеш основни техники пък чак и да плащаш за да ти се хакне профил пфф ти толкова ли си зле? Те тия се ебават тук
Когато ми трябваше да разбера как да проверявам редовничко нечий фейсбук и разпитвах, ми обясниха, че мога да си изтегля програма на компютъра, която да копира паролата на някакъв сайт/приложение при влизането. Само че тва става, ако си близък с човека и ти ползва компютъра често. Като цяло, ако чак толкова искаш да прочетеш съобщенията на някого във файсбук, винаги можеш да му набараш телефона за малко. Хем получаваш бонус обяждания и СМСи. Така, де - стига да не трие избирателно, щото имам такива аверчета, където си трият дискусии редовно.
Момчета, ето защо трябва да имаме поне 2 телефона, да ползваме фейсбук, само където сме сигурни и да си трием дискусиите редовно... Някои жени са адски нагли и биха нахлули в личното ви пространство просто ей така, все едно им принадлежи... Режи главата и хвърляй в кофата !
Недей са мъчи да търсиш хора заради няква кифла дето тв дразни или лапе ходи го бий и тва е