- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ˌsaɪəˈnɑːrə
Между другото, да - хапят и боли, определено. Веднъж се радвах на една, която уж щеше да става част от семейството. Така красиво ми клъвна джуката, че 10 дена ходих като със силикон. :дд И заради тази изцепка не стана част от семейството, останах си с трите мънички.
Те мъничките като захапят и боли, а Данчо като ме изяде, направо ужас. :дд Беше му около 30-35 см корубката на дължина само. Бяха развити добре и мускулите на челюстите - явно беше ловувал гупички при предното си семейство.
Кое става бавно, бе?! Антракса може да каже, че само погледна ли го по правилния начин, всичко става веднагически! :дд
Което ме подсети, че според хорските приказки, имало три вида жени. Едните каквото подхванели, всичко ставало. Другите, ако не можели да го вдигнат с ръка, пробвали с уста. Обаче третия вид били тия, където даже не било нужно да го хващат, за да стане.
Ахаха, аз като прочета, че нещо ставало бавно, умирам направо. :х
Мисля, че говорите за 3 отделни неща![]()
Също така мисля, че tori готви с горелка. Мразя да чакам храната да стане когато съм гладен, трябва и аз да мина през същата академия за нинджи.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga