.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 221

Тема: Аман

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Преди няколко месеца бях мернал Sh@dow че закри една тема,та май той е най-вероятно да се появи,ако някой го познава или му пише.
    Няма да е зле . Ако не спре той/тя/то да си пише сам ще му пиша.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    @Мура: Мисля да те включа в Един обикновено ден в Кофата. Може да не е позитивно. Ще трябва да помисля внимателно над това доколко спамиш активни теми срещу това доколко си се забавляваш на места, където си пишете вашия кръг.
    Като му/й обръщаш внимание,ще спами още повече.

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Няма да е зле . Ако не спре той/тя/то да си пише сам ще му пиша.
    Пиши му..ама сега видях кога последно е писал тук във форума..миналата година септември месец.Трябва малко ред да има,а може би,ако не го/я отразяваме какво пише,ще си общува сам/а в една тема и няма да пречи.

@Мура: Мисля да те включа в Един обикновено ден в Кофата. Може да не е позитивно. Ще трябва да помисля внимателно над това доколко спамиш активни теми срещу това доколко си се забавляваш на места, където си пишете вашия кръг.
    хахахаха това изнудване ли е?

Супер фен
    Преди няколко месеца бях мернал Sh@dow че закри една тема,та май той е най-вероятно да се появи,ако някой го познава или му пише.
    Всички са вдигнали ръце от този форум. :///
    Ако говорим за хора с права - вчера мернах, че един от четирите потребителя с администраторски права бе онлайн - визирам admin123. Преди няколко дни пък видях някаква модераторка - miloto_girl_4e, също на линия. Както виждаш - резултати никакви. Според мен трябва от Investor.bg да форматират дисковите пространства, където се складира форумът, да заредят последна версия на vbulletin, да назначат свестен админ, който да одобрява новите профили единствено след като стоящите зад тях хора му/ѝ предоставят своя снимка, а за капак - да се активира форумната репутация и ако някой получи твърде ниска оценка от останалите потребители - автоматичен перманентен бан. Ама... Мечти.

пхахахааххаах Джаф- дджаф!! хахаха джаф

тая се храни с бан сигурно

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ако говорим за хора с права - вчера мернах, че един от четирите потребителя с администраторски права бе онлайн - визирам admin123. Преди няколко дни пък видях някаква модераторка - miloto_girl_4e, също на линия. Както виждаш - резултати никакви. Според мен трябва от Investor.bg да форматират дисковите пространства, където се складира форумът, да заредят последна версия на vbulletin, да назначат свестен админ, който да одобрява новите профили единствено след като стоящите зад тях хора му/ѝ предоставят своя снимка, а за капак - да се активира форумната репутация и ако някой получи твърде ниска оценка от останалите потребители - автоматичен перманентен бан. Ама... Мечти.
    http://www.vbox7.com/play:72ea249c2c

Цитирай Първоначално написано от АгентГлазура Виж мнението
    хахахаха това изнудване ли е?
    Първо, длъжен съм да ти обясня къде точно грешиш преди да съм лош
    Второ, имам някаква надежда, че можеш да се вразумиш (първо може да ти помогне за това)
    Трето, покривам всички или почти всички активни потребители на Кофата; по-активните са по-висок приоритет. Ще е странно ако *не* те покрия, а това че ти казах плановете си беше на аванта, май имаше някои хора, които наредих без предупреждение единия 4 ника над мен в тая тема
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Първо, длъжен съм да ти обясня къде точно грешиш преди да съм лош
    Второ, имам някаква надежда, че можеш да се вразумиш (първо може да ти помогне за това)
    Трето, покривам всички или почти всички активни потребители на Кофата; по-активните са по-висок приоритет. Ще е странно ако *не* те покрия, а това че ти казах плановете си беше на аванта, май имаше някои хора, които наредих без предупреждение единия 4 ника над мен в тая тема
    ти май си мислиш, че си от new york times. ти си от star wars

Не бих хвалил журнализъм, а и си знам минусите. Най-важното не е какво ще напиша за теб - има го и фактора дали ще те игнорирам из темите (докато се откажа да ги посещавам).
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Не бих хвалил журнализъм, а и си знам минусите. Най-важното не е какво ще напиша за теб - има го и фактора дали ще те игнорирам из темите (докато се откажа да ги посещавам).
    qj mi huq, filmar

но не можеш да игнорираш гласовете в главата си

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Умно изглежда, само че като си пратиш снимка нищо няма да докажеш, пък и винаги можеш да предоставиш нечия друга. Иначе Джери, някак без да искаш събра всички досадници в тази тема, сега остава само да ги заключим, за да си стоят тук.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Умно изглежда, само че като си пратиш снимка нищо няма да докажеш, пък и винаги можеш да предоставиш нечия друга. Иначе Джери, някак без да искаш събра всички досадници в тази тема, сега остава само да ги заключим, за да си стоят тук.
    всъщност това беше замисъла на тая тема но за съжаление не можах да ги задържа тук

Град
    София
    Те си имат отделна тема, за вожда им. Там си спами тоз с 20те профила.
    А иначе,тук сред нас има поне 4ма човека които могат да са я я модератори, я админи.

anonymous990763
    Guest
    Те си имат отделна тема, за вожда им. Там си спами тоз с 20те профила.
    А иначе,тук сред нас има поне 4ма човека които могат да са я я модератори, я админи.
    Правилно.

Мега фен Аватара на divergent
    И като ни поставят на поста, си организираме двойната сватба.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    И като ни поставят на поста, си организираме двойната сватба.
    само вашата сватба ще се организира... нашата няма да я бъде... получих разни заплахи и се страхувам за живота си

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    само вашата сватба ще се организира... нашата няма да я бъде... получих разни заплахи и се страхувам за живота си
    Nqma da pipash vojda ?!

Град
    София
    И твоята ще я организирам.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    И твоята ще я организирам.
    не искам... така ще изложа живота си на опасност

Супер фен Аватара на fanton1
    Ti veche si go napravil

Град
    София
    Тш, от кого си застрашен? костенурката ли?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Тш, от кого си застрашен? костенурката ли?
    е сега... няма значение и пак напомням - Костенурката се пише!
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-06-2016 на 08:58

толкова сте умни, че докато ви чета почна да ми тече кръв от носа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си