Като му/й обръщаш внимание,ще спами още повече.
Пиши му..ама сега видях кога последно е писал тук във форума..миналата година септември месец.Трябва малко ред да има,а може би,ако не го/я отразяваме какво пише,ще си общува сам/а в една тема и няма да пречи.
Всички са вдигнали ръце от този форум. :///
Ако говорим за хора с права - вчера мернах, че един от четирите потребителя с администраторски права бе онлайн - визирам admin123. Преди няколко дни пък видях някаква модераторка - miloto_girl_4e, също на линия. Както виждаш - резултати никакви. Според мен трябва от Investor.bg да форматират дисковите пространства, където се складира форумът, да заредят последна версия на vbulletin, да назначат свестен админ, който да одобрява новите профили единствено след като стоящите зад тях хора му/ѝ предоставят своя снимка, а за капак - да се активира форумната репутация и ако някой получи твърде ниска оценка от останалите потребители - автоматичен перманентен бан. Ама... Мечти.
Първо, длъжен съм да ти обясня къде точно грешиш преди да съм лош
Второ, имам някаква надежда, че можеш да се вразумиш (първо може да ти помогне за това)
Трето, покривам всички или почти всички активни потребители на Кофата; по-активните са по-висок приоритет. Ще е странно ако *не* те покрия, а това че ти казах плановете си беше на аванта, май имаше някои хора, които наредих без предупреждениеединия 4 ника над мен в тая тема
![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Не бих хвалил журнализъм, а и си знам минусите. Най-важното не е какво ще напиша за теб - има го и фактора дали ще те игнорирам из темите (докато се откажа да ги посещавам).
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Те си имат отделна тема, за вожда им. Там си спами тоз с 20те профила.
А иначе,тук сред нас има поне 4ма човека които могат да са я я модератори, я админи.
И като ни поставят на поста, си организираме двойната сватба.