А дбър вечер от мен!
Първоначално написано от tori А дбър вечер от мен! е ти все на време се сещаш... то хората спят вече!
Е, че то когато се прибера, бе. Да не е когато ти искаш?!
Първоначално написано от tori Е, че то когато се прибера, бе. Да не е когато ти искаш?! Тори, аз ти прощавам! за дивергент и deitona22 обаче... не мога да кажа същото мисля че ще успееш да се реваншираш като поемеш организацията за сватбата им!
Не, аз казах, че само плащам от наградния фонд. Те да си търсят организатор.
Първоначално написано от tori Не, аз казах, че само плащам от наградния фонд. Те да си търсят организатор. лишаваш двама души от един прекрасен семеен живот
Първоначално написано от tori Не, аз казах, че само плащам от наградния фонд. Те да си търсят организатор. Лоша Жаба.
Първоначално написано от deitona22 Лоша Жаба. Така е - ужасна съм. Днес даже те и сийннах... Ужас!
Първоначално написано от tori Така е - ужасна съм. Днес даже те и сийннах... Ужас! Знам,но явно си имаш причина,или съм скучен.Дразни ме,но не е болка за умиране .
Еми, звъннаха ми за излизане и после забравих да ти върна.
Първоначално написано от tori Еми, звъннаха ми за излизане и после забравих да ти върна. Не се сърдя.Не че съм казал нещо важно.
Първоначално написано от YoungBloodZ от агенти, фантони, песове, месове и разни други келеши-гейове мисля да се кандидатирам за модератор и да започна да банвам както си трябва! YESS
Правила