.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 221

Тема: Аман

Hybrid View

@Мура: Мисля да те включа в Един обикновено ден в Кофата. Може да не е позитивно. Ще трябва да помисля внимателно над това доколко спамиш активни теми срещу това доколко си се забавляваш на места, където си пишете вашия кръг.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    @Мура: Мисля да те включа в Един обикновено ден в Кофата. Може да не е позитивно. Ще трябва да помисля внимателно над това доколко спамиш активни теми срещу това доколко си се забавляваш на места, където си пишете вашия кръг.
    Като му/й обръщаш внимание,ще спами още повече.

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Няма да е зле . Ако не спре той/тя/то да си пише сам ще му пиша.
    Пиши му..ама сега видях кога последно е писал тук във форума..миналата година септември месец.Трябва малко ред да има,а може би,ако не го/я отразяваме какво пише,ще си общува сам/а в една тема и няма да пречи.

хахахаха това изнудване ли е?

Цитирай Първоначално написано от АгентГлазура Виж мнението
    хахахаха това изнудване ли е?
    Първо, длъжен съм да ти обясня къде точно грешиш преди да съм лош
    Второ, имам някаква надежда, че можеш да се вразумиш (първо може да ти помогне за това)
    Трето, покривам всички или почти всички активни потребители на Кофата; по-активните са по-висок приоритет. Ще е странно ако *не* те покрия, а това че ти казах плановете си беше на аванта, май имаше някои хора, които наредих без предупреждение единия 4 ника над мен в тая тема
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Първо, длъжен съм да ти обясня къде точно грешиш преди да съм лош
    Второ, имам някаква надежда, че можеш да се вразумиш (първо може да ти помогне за това)
    Трето, покривам всички или почти всички активни потребители на Кофата; по-активните са по-висок приоритет. Ще е странно ако *не* те покрия, а това че ти казах плановете си беше на аванта, май имаше някои хора, които наредих без предупреждение единия 4 ника над мен в тая тема
    ти май си мислиш, че си от new york times. ти си от star wars

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си