Първоначално написано от YoungBloodZ ей котарано аз не съм твоя котак и аз това казвам. и не ми викай котарана. мразя котки.
Първоначално написано от divergent и аз това казвам. и не ми викай котарана. мразя котки. и ти ли мразиш? и аз тъй ама как иначе да ти викам? не мога да ти кажа куче в женски род...
http://korehazombiedesuka.wikia.com/...ood_Hellscythe
Първоначално написано от YoungBloodZ и ти ли мразиш? и аз тъй ама как иначе да ти викам? не мога да ти кажа куче в женски род... Абе как така й казваш :котарана" ?! имаш си кОстенурка
Първоначално написано от deitona22 Абе как така й казваш :котарана" ?! това нищо не значи! виж че й се "скарах" Първоначално написано от deitona22 Абе как така й казваш :котарана" ?! имаш си кОстенурка нямам си ;(
Първоначално написано от YoungBloodZ това нищо не значи! виж че й се "скарах" нямам си ;( Ama imash deitona, ne se li zabavlqvash ??
Първоначално написано от YoungBloodZ и ти ли мразиш? и аз тъй ама как иначе да ти викам? не мога да ти кажа куче в женски род... ми зако имаш малко коте на аватара? не знам как да ми викаш, обичам големи котки.
Първоначално написано от divergent ми зако имаш малко коте на аватара? не знам как да ми викаш, обичам големи котки. броя ли се за голяма котка ако съм човек който се прави на котка
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda броя ли се за голяма котка ако съм човек който се прави на котка Не, само за голям калпазанин
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от StringTheoryPracticist Не, само за голям калпазанин 10,1/10
Първоначално написано от divergent Екстра, чакаме да ни уредиш форумната цИримония. Първоначално написано от deitona22 Добре сме,отиваме на фитнес след млако,а вие Жабо? Не, не. Аз сватбен агент не ставам! Вие си я организирайте, аз само плащам от наградния фонд. Инак добре съм. След малко излизам ама се чудя да хапна ли, да не хапна ли...
Първоначално написано от divergent ми зако имаш малко коте на аватара? не знам как да ми викаш, обичам големи котки. не харесвам котки когато са около мен на картинки може
Първоначално написано от YoungBloodZ не харесвам котки когато са около мен на картинки може Otkrihme slabo mqsto
Първоначално написано от YoungBloodZ не харесвам котки когато са около мен на картинки може и аз съм тей. обичам ги ама отдалече. и да не мяукат.
Правила