Първоначално написано от Indistinct Дали съм мила, не се изразява в количеството емотикони, които не използвам. Къде видя да говоря за емотикони ? И аз не ги употрбявам толкова често,но съм мил..а колкото до теб..по-скоро не.
Първоначално написано от deitona22 Къде видя да говоря за емотикони ? И аз не ги употрбявам толкова често,но съм мил..а колкото до теб..по-скоро не. Не си/беше особено мил към мен.
Първоначално написано от Indistinct Не си/беше особено мил към мен. Съм/бях? "Каквото посееш,това ще пожънеш." п.с.към мен никога не си била.
Първоначално написано от deitona22 Съм/бях? "Каквото посееш,това ще пожънеш." п.с.към мен никога не си била. Не е вярно.
Първоначално написано от Indistinct Не е вярно. Повече от вярно е. Като си спомня че ме мислеше за убиец..от началото не си мила. За сметка на това аз винаги съм хех
Първоначално написано от deitona22 Повече от вярно е. Като си спомня че ме мислеше за убиец..от началото не си мила. За сметка на това аз винаги съм хех Не е вярно.
Първоначално написано от Indistinct Не е вярно. Кое не е вярно? Йес,типичен отговор за Костенуката! Първоначално написано от StringTheoryPracticist Не знам какво очаквате с това някой да е мил онлайн с теб. *нежно гали deitona22 по лицето* Какви са тез бре ? Можеш да бъдеш мил онлайн,ама тя не е .
Правила