.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Драма

Question Драма

Та нека на кратко ви разкажа кво стана

Харесвам едно момче. Ама много... близки приятели сме, споделяли сме много и като цяло имаме добри взаимоотношения....като изключим , че до сега не сме се виждали наживо... и че е влюбен в бившата си...
    Та това момче си има приятели. Един от тях се казва (да кажем) Георги. Станах приятелка с
    с Гошо, за да разбера повече неща за кръша ми
    И един слънчев ден Гошо разбира че си падам по приятеля му. Ама нищо не казва.на следващия ден какво мислите? гошо ми пише някво любовни поеми и ми говори за това как не може да живее без да чува гласа ми
    лолкей
    аз
    и някво го отрязах, ама кво да направя
    Този гошо пет пъти ми предлага след като го отрязах
    и накрая като видя че не го харесвам вика„ дай да станем , знаеш, приятели с привилегии” like wtf, mate?!
    И да... сега все още харесвам най добрият приятел на Гошо
    септември се местя и ще живея на около 30 километра от него
    въпросът ми към вас е: Сега ли да кажа на кръша ми че го харесвам, или да се видим наживо и тогава?

много мизерна използвачка си. По- добре не му казвай, че да не ти се изплюе в лицето после. боклук

Супер фен Аватара на Pug_306
    Вземай Гошо и не се занимавай с глупости !

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от ku4e balo balo Виж мнението
    Та нека на кратко ви разкажа кво стана

Харесвам едно момче. Ама много... близки приятели сме, споделяли сме много и като цяло имаме добри взаимоотношения....като изключим , че до сега не сме се виждали наживо... и че е влюбен в бившата си...
    Та това момче си има приятели. Един от тях се казва (да кажем) Георги. Станах приятелка с
    с Гошо, за да разбера повече неща за кръша ми
    И един слънчев ден Гошо разбира че си падам по приятеля му. Ама нищо не казва.на следващия ден какво мислите? гошо ми пише някво любовни поеми и ми говори за това как не може да живее без да чува гласа ми
    лолкей
    аз
    и някво го отрязах, ама кво да направя
    Този гошо пет пъти ми предлага след като го отрязах
    и накрая като видя че не го харесвам вика„ дай да станем , знаеш, приятели с привилегии” like wtf, mate?!
    И да... сега все още харесвам най добрият приятел на Гошо
    септември се местя и ще живея на около 30 километра от него
    въпросът ми към вас е: Сега ли да кажа на кръша ми че го харесвам, или да се видим наживо и тогава?

Ти изобщо кой си виждала на живо?! Не се удучвам,че е зарибяване по някое сайтче,дето ей такива лапета като теб много се връзват пък чак и влюбени го раздават.

хеей, по леко
    как по точно го използвам?
    да, заяързах приятелство с Гошо заради кръша ми, ама тва не означава , че само заради това сме приятели

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Вземай Гошо и не се занимавай с глупости !
    и по принцип не би било лоша идея, ако изключим че е доста тъп и е с четири години по-голям

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ти изобщо кой си виждала на живо?! Не се удучвам,че е зарибяване по някое сайтче,дето ей такива лапета като теб много се връзват пък чак и влюбени го раздават.
    ха ха
    добре, може да ти се вижда несериозно, имаш право
    Ама все пак...

Hahahahah gepi go toq Gosho

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си